Jdi na obsah Jdi na menu

DIVIZE Ligy bláznů po 1. kole F:L

Čtvrtá výkonnostní soutěž v Lize bláznů je DIVIZE. Je to zatím nejnižší soutěž, která je z 85% složená výhradně z nováčků fantasy. Při procházení seznamu účastníků se zde ale objevují jména koučů a týmů, která v Lize bláznů, nejsou úplně cizí.
Je to skupina s více jak 100 účastníky. Z kapacitních a provozních důvodů pro počítání vlastního žebříčku koučů Ligy bláznů se bude v žebříčku Ligy bláznů objevovat jen prvních 100 přihlášených. Hlásit do skupiny se můžou ale nadále další zájemci. Ti se sice nebudou objevovat v celkovém žebříčku Ligy bláznů, ale budou mít šanci bojovat celý podzim v této skupině o postupových 64. míst do připravovaných čtyř jarních skupin DIVIZE Ligy bláznů. Zde se na jaře v 16-ti členných skupinách budou také hrát duely „každý s každým“ ve skupině.


Již prvé kolo ukázalo, že se zde máme na co těšit, viz. umístění týmu Železná Garda Spartička. V žebříčku na sport.cz tento tým obsadil druhé místo v ČR z více jak 18 000 hráčů. Vypadá to, že i v nejnižší soutěži rostou kandidáti pro SUPERLIGU 2024/25.

Nepodařil se v PrtSc zaznamenat, aktuální žebříček koučů a týmů po prvém kole. Naštěstí body celé stovky účastníků zaznamenané máme.

TOP 10 týmů a pořadí této soutěže bylo následující:

1. místo, Železná Garda Spartička - 119 FB
2. místo, La Plate – 95 FB
3. místo, FC ELKAMA – 73 FB
4. místo, Pirates ACS – 70 FB
5. místo, Sk Habry B – 69 FB
6. místo, FK Trpišovice – 66 FB
7. místo, datel – 64 FB
8. místo, Karlštejnskej válec – 64 FB
9. místo, FC PITSHUSBOYS – 63 FB
10. místo, Blééé Polička – 63 FB


Věřím, že všichni hráči této skupiny dostali pro podzimní část fantasy patřičný impuls a náboj, proč se této skupiny účastnit, přestože se zde duely zatím nehrají. Aktuální žebříček naleznete  >> ZDE.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář