Jdi na obsah Jdi na menu

DIVIZE Ligy bláznů (INFO pro jarní část)

INFO o rozdělení týmů do jarních skupin DIVIZE.

info-titulka.jpg

Nižší soutěže Ligy bláznů tj. DIVIZE a OKRESNÍ přebor mají více jak 100 účastníků. Díky velkému zájmu a hojné účasti byla v průběhu podzimu vypsána soutěž o 60 postupových míst, dle umístění v žebříčku do připravovaných jarních divizních skupin A, B, C, D. 



Po 19. kole fantasy došlo k rovnoměrnému rozdělení úspěšných týmů do jednotlivých divizních skupin. Ti nejúspěšnější z nižších soutěží si tak již na jaře mohou vyzkoušet oblíbené "duely" týmů, které se hráli v předešlých letech na Sazka Fantasy. Přišel čas na obsazení jednotlivých skupin (viz tabulka).

Zainteresované týmy a jejich koučové dostanou výzvu k přihlášení, ale mohou již nyní vstoupit sami, do vytvořených skupin na fantasy.sport.cz. Pro ostatní, kteří tak úspěšní nyní nebyli, se nic nemění, dle žebříčku DIVIZE a OKRESNÍ PŘEBOR se bude nadále bojovat do konce sezóny 2023/24 ve „druhé šanci“ o další místa do budoucích 30-ti členných divizních skupin pro sezónu 2024/25.

skupinydivize_2.jpg

- Nově vytvořené skupiny na www.sport.cz/fantasy mají název LB Divize A, LB Divize B, LB Divize C, LB Divize D

- UPOZORNĚNÍ: koučové a týmy kteří vstoupí do těchto skupin a nejsou na seznamu účastníků výše, budou smazáni.

- V úvodním kole jarní části dne 10.2. 2024 se střetnou týmy 1-16, 2-15, 3-14, 4-13 atd., podrobné rozlosování pro celou jarní část bude přidáno v průběhu ledna 2024.



Posbírali jsme během podzimu mnoho kontaktů prostřednictvím sociálních sítí "facebook nebo X (twitter) i díky emailové poště, ale není to stoprocentní pro jednotlivá oslovení zúčastněných. Žádáme kouče, kteří jsou v aktuálním žebříčku DIVIZE a OP do 60 místa (pořadí  >> ZDE), aby nám zasílali na email fantasyliga@volny.cz svůj kontakt se jménem týmu, pokud tak již neučinili. Kouče poté budeme zpětně kontaktovat a zašleme odkaz pro vstup do určené divizní skupiny s rozlosováním zápasů. 

Předem děkujeme za spolupráci
(pirates)