Jdi na obsah Jdi na menu

Divize a Okresní přebor Ligy bláznů po 21. kole

Nižší soutěže Ligy bláznů tj. DIVIZE a OKRESNÍ přebor mají více jak 100 účastníků. Díky velkému zájmu a hojné účasti byla v průběhu podzimu vypsána soutěž o 60 postupových míst. Ti nejlepší již na jaře hrají duely týmů a soutěží ve skupinách. V každé skupině se bojuje o 3 postupová místa do 3. ligy a opět připomínáme Divokou kartu s jedním možným postupem až do 2. ligy dle umístění v Žebříčku koučů LB.

tit_divize.lb.jpg

Divize a její skupiny fungují na 100% jen díky Mírovi Štechovi, našemu ajťákovi a „bodovému správci Ligy bláznů“. Bohužel se naprosto minula účinkem minulá zpráva a žádost o spolupráci koučů pro vstup zainteresovaných týmů do Divizních skupin s duely ...

Snad se to zlepší a zainteresovaní vstoupí do skupin co nejdříve, u každé tabulky níže je odkaz pro vstup. Pokud tak zainteresovaní učiní, usnadní nám práci s výsledky a zajistí si svá divizní místa i pro sezónu 2024/25. Předem děkujeme za spolupráci.

Níže naleznete, duely, tabulky a týmy kola. Podrobný report a vývoj soutěží bude zveřejněn v 26. kole.


DIVIZE A

Ve skupině Divize A – Liga bláznů na sport.cz je přihlášeno pouze 5 týmů z 16, je tam Patrik, Torpédo Bahana, 21.Segy, FC Freiberg a Pirates. Ostatní týmy a jejich koučové ze zveřejněné tabulky by měli vstoupit do skupiny přes tento odkaz >> zde. Níže jsou výsledky duelů tohoto kola a aktuální tabulka. Rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> zde. Herní průměr skupiny byl 48 FB/tým.

divizea_21k_tab_due.jpg


DIVIZE B

Ve skupině Divize B – Liga bláznů na sport.cz je přihlášeno pouze 7 týmů z 16, je tam SKS sever, AC Real Zlonín, Lamsova jedenáctka, AFK Nehvizdy, Acs sparta, Dycky Most a Pirates. Ostatní týmy a jejich koučové ze zveřejněné tabulky by měli vstoupit do skupiny přes tento odkaz >> zde. Níže jsou výsledky duelů tohoto kola a aktuální tabulka. Rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> zde. Herní průměr skupiny byl 49 FB/tým.

divizeb_21k_tab_due.jpg


DIVIZE C

Ve skupině Divize C – Liga bláznů na sport.cz  je přihlášeno pouze 5 týmů z 16, je tam FC Jablunkov, Spartans, PRASKLE POTRUBÍ, Rozmetadlo Bohnice a Pirates. Ostatní týmy a jejich koučové ze zveřejněné tabulky by měli vstoupit do skupiny přes tento odkaz >> zde. Níže jsou výsledky duelů tohoto kola a aktuální tabulka. Rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> zde. Herní průměr skupiny byl 53 FB/tým.

divizec_21k_tab_due.jpg


DIVIZE D

Ve skupině Divize D – Liga bláznů na sport.cz je přihlášeno pouze 5 týmů z 16, je tam OG team, FK Trpišovice, PaPl, AFC Pilsen a Pirates. Ostatní týmy a jejich koučové ze zveřejněné tabulky by měli vstoupit do skupiny přes tento odkaz >> zde. Níže jsou výsledky duelů tohoto kola a aktuální tabulka. Rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> zde. Herní průměr skupiny byl 55 FB/tým.

divized_21k_tab_due.jpg


TOP 30 koučů DIVIZE v 20. kole

lb-d-21-h.jpg

Kompletní žebříček všech 100 hráčů Divize z letošní sezóny na sport.cz >> zde


Žebříček a pořadí týmů Okresního přeboru po 21. kole

lbop-21-t.jpg


ARCHIV letošní sezóny DIVIZE a Okresního přeboru
Všechny jednotlivé informace z těchto soutěží letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> zde.

(pirates)