Jdi na obsah Jdi na menu

Divize a Okresní přebor Ligy bláznů po 19. kole

Žebříčky a info z nižších soutěží po 19. kole. 

tit_divize200.lb.jpg

Hlavní skupina DIVIZE Ligy bláznů měla a bude mít do konce sezóny 2023/24 100 neměnných účastníků. Pro podzimní zpestření této soutěže, kde se koučové a jejich týmy mohli poměřovat víceméně jen umístěním v žebříčku, byla vypsána soutěž o o více jak 50 postupových míst do připravovaných čtyř jarních divizních skupin A, B, C, D. Ti nejúspěšnější divizní nováčkové si tak již na jaře mohou vyzkoušet oblíbené "duely" týmů, které se hráli v předešlých letech na Sazka Fantasy. Pro ostatní, kteří tak úspěšní nyní nebyli se nic nemění, v této hlavní skupině budou bojovat do konce sezóny 2023/24 ve druhé šanci o další místa do budoucích 30-ti členných divizních skupin. 

Detailní rozřazení a seznam s obsazením jarních skupin, bude zveřejněno v nejbližších dnech mezi vánočními svátky. Žádáme kouče, kteří jsou v aktuálním žebříčku DIVIZE a OP do 60 místa, aby nám již nyní zasílali na email fantasyliga@volny.cz svůj kontakt se jménem týmu, pokud tak již neučinili. Zainteresovaným bude zpětně zaslán odkaz pro vstup do určené divizní skupiny s rozlosováním zápasů. 


TOP 30 - 19. KOLA

lb-d-19-h.jpg


PRŮBÉŽNÉ POŘADÍ DIVIZE:

19. kolo v Divizi vyprofilovalo před zimní pauzou toto pořadí. Nejleším koučem se stal Vojtěch Kubánek (SKS sever), na druhé místo se posunul Jiří Suzska (FC Jablůňkov) , třetím nejlepším hráčem divize je Ondřej Gotthans (OG team). 

lb-d-19-t.jpg


PRŮBĚŽNÉ POŘADÍ OKRESNÍHO PŘEBORU

Po celou sezónu 2023/24 není a nebude Okresní přebor uzavřený pro nové zájemce. Ti nejlepší z podzimu však dostali stejnou šanci jako koučové v Divizi a na jaře si budou moci vyzkoušet duely ve skupinách. V podzimní tabulce se nejvýše umístil Vojtěch Hanzlík (Hellfire Club), druhý Karel Čáp (Blitzkrieg), třetí Šimon Štěpánek (Sparta Vítěznák).

 lb-op-19-t.jpg


PODZIMNÍ ŽEBŘÍČEK s umístěním všech 115 účastníků v nižších soutěžích Ligy bláznů a jednotlivými body v odehraných kolech je >> ZDE. Dle tohoto žebříčku se může 60 nejlepších koučů ucházet o zařazení jejich týmů do jarních skupin Divize, kde se budou hrát již několikrát zmiňované duely. 

PS: na většinu nových hráčů z nižších soutěží nemáme kontakt, zainteresovaným úspěšným koučům připomínáme, že je potřeba zaslat nějaký kontakt pro případnou komunikaci na email fantasyliga@volny.cz.

(pirates)