Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub F:L ! - 3. kolo

S koncem týdne je tu naše již pravidelná soutěž. Tentokrát se datům za mnou do Maďarska moc nechtělo, ale nakonec se vše podařilo a já Vám mohu prozradit, jak jste si ve 3. kole vedli. Zde je výsledek.

Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-03-t.jpg



Z pětice týmů, které si drželi plný bodový zisk, zůstala trojice. Ale počet týmů bez porážky zůstal zachován. Velmi očekávaný duel mezi Viktoriány a nájezdníky z Baníčku skončil spravedlivou remízou (74:74). Což byla ale asi jejich jediná radost, protože na hřišti to byl duel kočka myš.

Na Letné se kanonáda čekala a představa se potkala se skutečností. Sparťanští fans se opět předvedli v tom nejlepším světle a vítězstvím (84:66) nad Perníkáři vytvořili nejlepší výkon kola a největší rozdíl ve skóre v kole. Samozřejmě jim patří v tabulce, díky nejlepšímu skóre, vedoucí pozice.

Duel Teplických s Jabloncem na hřišti skončil plichtou, ale v hledišti jednoznačně vyhráli domácí(70:64) a vybojovali první výhru v sezóně a posunuli se na 10. místo v tabulce.

Duel Slávistů se Ševci ze Zlína byl očekáván jako procházka růžovým sadem, ale překvapivě ani na hřišti, ani v hledišti to taková hitparáda nebyla a výsledek (76:68) je oboustranným překvapením. Ale i takový výkon stačil Vršovickým k udržení 2. místa v tabulce

Očekávaný duel pokořených výletníků ze severu Evropy, Klokanů v Liberci přinesl překvapivě v hledišti stejný výsledek jako na hřišti. Klokaní fans si odvezli výhru (67:71) a i nadále patří k triumvirátu neporažených lídrů soutěže, kde jim patří 3. místo.

Bitva na moravském poli nepřinesla Slováckým hvězdám v duelu s Hanáky radost, ale Ogaři v hledišti se snažili ze všech sil a vybojovali vítězství nad Hanáckými fans (71:66). To jim stačilo k udržení průběžné 6. pozice v tabulce soutěže.

Velká sláva při otevření nové arény přinesla radost na všech frontách. Excelentní výkon Votroků na hřišti proti Jihočechům napodobili i fanoušci v hledišti a den snů završili výhrou (71:64). Byla to jejich první radost v sezóně.

Poslední duel kola byl můj srdeční a u obrazovku jsem si vychutnal vítězství mojí Bolky v Karviné. Bohužel jak je všeobecně známo, síla našich fans není taková jako síla úderky na hřišti. Stachanovci z Karvinských dolů v hledišti smetli naše odboráře na výjezdu a vybojovali vítězství (64:62).

bzsk-03-v.jpg

zpracoval a připravil (OCHD)


Jako nezbytnou novinku, zde pro zajímavost máte opět ty nejlepší hráče/kouče fantasy z jednotlivých klubů. Jste mezi nimi? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu.

bzsk-03-s1.jpg.

bzsk-03-s2.jpg.

bzsk-03-s3.jpg.

bzsk-03-s4.jpg