Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub F:L ! - 2. kolo

Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!". Po úspěšném startu znovuzrozené soutěže, tu máme druhé pokračování. Pohled na novou fan-tabulku se velmi nápadně podobá té reálné, na jakou jsme zvyklí z mainstreamových periodik, a to dává této soutěži svůj náboj.


bzsk-02-t.jpg


 

- Největší favorité si i ve druhém kole udrželi svou kvalitu. Sparťané stejně jako jejich idoly, si odváží ze Zlína vítězství. A jelikož v hledišti byli úspěšnější než na hřišti, výsledek (56:84) znamenal opět nejlepší výkon kola a posun do čela soutěže. Naopak Ševce z hlediště tato drtivá porážka přikovala na dno tabulky.

- Slávisté si přivezli z Budějc také 3 body, ale jejich výhra (55:76), stačila pouze na průběžné 2. místo. Jihočeští fans jsou po další porážce bez bodu a patří jim 14. místo.

- Na 3. místo se po domácí výhře nad hradeckými fans (70:59) dostali Viktoriáni. Jejich výkon byl tedy lepší než hráčů, kteří doma s Hradcem jen remizovali. Hradečtí se po náročném losu drží na nelichotivé 15. příčce.

- I čtvrté místo v tabulce je věrné pořadí z konce loňského ročníku F:L a drží jej Klokani díky vítězství nad Teplickými fans (66:59). Fanoušci předvedli, to co očekávali od hráčů, kteří bohužel s Teplicemi prohráli. Tepličtí zrcadlí pořadí Klokanů a jsou 13-tí.

- Velmi očekávané bylo Moravskoslezské derby mezi Chachary z Baníčku a Ogary ze Slovácka. Podle očekávání to nebyla plichta jako hřišti, ale Chachaři zvítězili (69:65) a díky tomu patří mezi 5 týmů bez porážky a stejné je i jejich pořadí. Ogaři jim v tabulce dýchají na záda jako nejlepší tým se 3 body.

- Další regionální derby se hrálo v Bolce, kde si to místní fans v hledišti rozdali (hlasivkami) s konkurenty z Liberce. Na hřišti se v hororovém duelu rozešli týmy smírně. Mezi fans si bohužel vítězství odvážejí hosté (55:63). V tabulce je ale Bolka před svými konkurenty na 7. místě. Liberečtí jsou osmí.

- I další Moravskoslezský duel mezi Hanáky a Havíři z Karviné přinesl napínavý zápas, který stejně jako na hřišti vybojovali Hanáci (70:55). Ale pořadí v tabulce je opačné. Karvinským spolu s Bolkou a Jihočechy patří neslavný primát kola za nejslabší výkon.

- Na závěr jsem si nechal nejdramatičtější duel kola mezi Perníkáři a Jabkami. Domácí nakonec dokázali zvítězit nejtěsnějším rozdílem (59:58). Díky prvnímu vítězství se zařadili mezi 6 týmů s vyrovnanou bilancí a patří jim 11. místo Hned za nimi jsou Jablonečtí fans, kteří jsou mezi týmy bez výhry nejlepší.

bzsk-02-v.jpg
zpracoval a připravil (OCHD)


Jako nezbytnou novinku, tu pro zajímavost máte opět ty nejlepší hráče fantasy z jednotlivých klubů v druhém kole. Pár hráčů z Ligy bláznů se zde objevuje, jste mezi nimi? Můžete se přesvědčit, pokud nejste v TOP 20, máte motivaci napříště pomoci svému klubu.

bzsk-02-s1.jpg

bzsk-02-s2.jpg.

bzsk-02-s3.jpg.

bzsk-02-s4.jpg.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář