Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub F:L ! - 1. kolo

Nedalo nám to a díky pomoci pořadatele sport.cz jsme připravili v Lize bláznů nový formát soutěže, který by oslovil fanoušky všech ligových klubů. Soutěž fanoušků, která bude kopírovat los a duely samotné F:L. Pro určení skóre vzájemného zápasu fanoušků jednotlivého klubu, se bude vždy používat číslo vytvořené z průměru 20 nejlepších koučů každého klubu.

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB !".


vysledky-bzsk-1.kolo.jpg


- Díky lepšímu skóre se na čelo tabulky vyšvihli fans SLÁVIE, kteří stejně jako hráči přehráli HRADEC. A tady to bylo velmi výrazné (92:68).

- Nejlepší výkon kola předvedli fanoušci SPARTY a jejich soupeř OLOMOUC si odnesl pěkný výprask (94:71). Takže fanoušci byli stejně úspěšní jako jejich idoly na hřišti.

- Díky fanouškovskému zázemí není překvapením, že se na 3. místo dostali fans BANÍČKU, kteří byli v duelu s LIBERCEM úspěšnější než hráči na hřišti a vybojovali vítězství (69:80).

- Stejné umístění jako v minulé sezóně F:L si po startu soutěže vybojovali fans KLOKANŮ a stejně jako hráči si odvezli vítězství z PARDUBIC (69:78).

- Moje milovaná BOLKA dokázala stejně jako na hřišti zvítězit v souboji fandů nad JABLONCEM (67:58) a zatím drží 5. místo. Fanoušci budou, ale muset přidat, protože jen KARVINÁ dokázala s takto slabým výkonem vyhrát. V 5 duelech by to nestačilo.

- Fanoušci VIKTORKY nedopustili to co hráči a byli úspěšnější než jejich hvězdy na hřišti a v duelu s TEPLICEMI zvítězili (78:70).

- KARVINÁ nečekaně zvítězila nad ZLÍNEM i u nás (67:59), a díky fanouškům,  to je pro mě asi největší překvapení kola.       

- Fans SLOVÁCKA byli stejně úspěšní jako hráči v duelu s BUDĚJKAMI, jen u nás to bylo nejtěsnějším rozdílem ze všech duelů (68:62).

tabulka-bzsk-1.kolo.jpg

zpracoval a připravil (OCHD)


Jako novinku tu pro zajímavost máte ty nejlepší hráče fantasy z jednotlivých klubů. Jste mezi nimi? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu.

bzsk-1.kolo-aa.jpg.

bzsk-1.kolo-ba.jpg.

bzsk-1.kolo-ca.jpg.

bzsk-1.kolo-da.jpg.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář