Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 8. kolo

tit_bojuj-za-svuj-klub_200.jpg

Osmé kolo přineslo hodně napínavé duely a několik překvapení, která ale v z pohledu průběhu sezóny vlastně překvapeními nejsou.. Opět byl vytvořen nový rekord soutěže v průměru kola. Výsledky na hřišti ne vždy kopírovali dění v hledišti, ale favorité z fantasy potvrdili své kvality. Sestavě TEAMU SNŮ (což je vlastně TOP20 celé soutěže) poprvé dominoval jiný tým než Sparta.
Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-08-v.jpg

- Lídr tabulky Sparta byl opět nekompromisní a stejně jako na vyprodané Letné, hvězdy z Fantasy vybojovaly výhru nad Ogary ze Slovácka (103:88) . V ideální sestavě kola poprvé nebylo nejvíce sparťanů. Jen 5 dosáhlo na výkon mezi vyvolené a byl to jejich nejmenší počet. Sparťané se nadále vyhřívají v čele tabulky ve 100% duu pražských S. Fanoušci Slovácka klesli na 6. místo.

- Karvinští Stachanovci si v domácím duelu s Tepláky překvapivě nepřipsali výhru a po porážce na hřišti vyhráli Tepláky i mezi fanoušky z Fantasy (83:89). Stachanovci tak klesli na 10. místo a na 11. místě hned za nimi jsou Tepláky.

- Nejočekávanějším zápasem kola byl souboj v závětří lídrů mezi Klokany a Baníčkem. Mým přáním byla gólová smršť domácích, ale jak v reálu tak ve Fantasy jsem tvrdě narazil a Chachaři si odvezli výhru (88:93). Tím se drží na bramborové příčce a díky výhře oběma svým soupeřům odskočil. Klokani si i přes porážku polepšili ze šestého na páté místo.

Fantastický výkon ve Fantasy, poprvé nejlepší ze všech podali fans Slávie. Jejich výkon v duelu u Perníkářů mi vyrazil dech a znamenal výhru (86:109) a potvrzení stříbrné pozice v tabulce. Mezi TOP20 se jich dostalo hned 12 a mezi TOP11 neskutečných 9 !!! Perníkáři klesli na 12. místo.

- Po přesvědčivém výkonu si 3. místo a neporazitelnost udrželi Viktoriáni, jejich fantastický výkon na hřišti podpořili i fanoušci a přejeli Ševce ze Zlína (80:98). Ševci jsou po další porážce přikovaní na posledním místě v tabulce a jako jediní ještě neokusili radost z vítězství.

- Nejvyrovnanějším duelem kola byl souboj mojí Bolky s hradeckými Votroky.  Na hřišti bylo vše v pořádku a naši dokázali zvítězit, ve Fantasy to bylo nakonec obráceně a fans Votroků si odvezli výhru (81:85). Fans Bolky se díky solidnímu výsledku dotáhli na dělené 13. místo. Fans Votroků postoupili na 9. pozici.

- Očekávaným výsledkem dopadlo severočeské derby jak na hřišti, tak ve Fantasy komunitě. Ve F:L se rozešla Jabka s Libe plichtou, ale v Fantasy zvítězili hosté (79:89). Dosavadní výkony Jablek padají a nyní předvedli nejslabší výkon kola a drží si dělené 13. místo.. Díky tomuto vítězství si Liberečtí drží 8. místo,

- Posledním duelem kola byl souboj Hanáků s Jihočechy z Budějc.. Před zápasem byli domácí favority, a Hanáci prognózy potvrdili velmi dobrou formou. Výsledek  (89:83)  fans z Hané ve Fantasy ukotvil na 7. místě. Jihočechům patří 15. příčka.

bzsk-08-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)


 

Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme připravili další zajímavost a novinku. TOP 20 - TEAM SNŮ, 8. kola, což je vlastně TOP20 kola celé soutěže. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu..

bzsk-08-s5.jpg


bzsk-08-s1.jpg

bzsk-08-s2.jpg

1-zlin-plzen.jpg

1-olomouc-dynamo.jpg

(ochd)