Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 7. kolo

tit_bojuj-za-svuj-klub_200.jpg

Sedmé kolo přineslo několik hodně napínavých duelů a několik překvapení. Byl vytvořen nový rekord soutěže v průměru kola. Tentokrát výsledky na hřišti věrně kopírovali dění v hledišti a favorité z fantasy potvrdili své kvality. Sestavě TEAMU SNŮ (což je vlastně TOP20 celé soutěže) se objevili hráči rekordních 9 týmů.
Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-07-v.jpg

- Lídr tabulky Sparta byl opět nekompromisní a nenechal nikoho na pochybách, že si jede do Liberce pro 3 body za výhru (74:92) . V ideální sestavě kola je tentokrát opět nejvíce sparťanů 6, ale zároveň je to jejich nejmenší počet. Sparťané se nadále vyhřívají v čele tabulky ve 100% duu pražských S. Fanoušci Slovanu po druhé porážce v řadě klesli na 8. místo.

- Karvinští Stachanovci si v duelu se Slávií podle předpokladů odvezli výprask na hřišti i mezi fanoušky z Fantasy (89:69). Slávisté nadále drží plný bodový zisk a stříbrnou pozici v průběžné tabulce soutěže. Stachanovci jsou stále na 9. místě.

- Nejočekávanějším zápasem kola byl souboj neporažených, Viktoriánů s Klokany. Ve velmi napínavém duelu nakonec zvítězili mírně favorizovaní domácí Viktoriáni (80:76). Tím se drží na bronzové příčce, aniž by okusili chuť porážky. Klokani se díky porážce propadli ze čtvrtého na šesté místo.

- Velmi dobrý výkon ve Fantasy tradičně podali fans Baníčku. Jejich výkon proti bezzubé Bolce znamenal výhru (86:65) a posun na čtvrté místo v tabulce. Soustavný sešup v tabulce po nejslabším výkonu kola, řadí fans Bolky na 14.místo naší Fantasy tabulky a mrzí mě, že moji miláčkové mají jako tým nejnižší bodový zisk 389 FB, což je proti nejlepší Spartě, která má 564 FB už bolestný rozdíl. Byla to již 6 porážka v řadě což vyrovnalo negativní rekord Budějc.

- Po přesvědčivém výkonu na 5. místo postoupili Ogaři ze Slovácka, kteří v další bitvě na moravském poli přejeli Ševce ze Zlína (78:68). Ševci po další porážce klesli na poslední místo v tabulce a jako jediní ještě neokusili radost z vítězství.

- Nejvyrovnanějším duelem kola byl souboj Jablek s Dynamem v Budějcích. Domácí dokázali zvítězit nejtěsnějším rozdílem (71:70) a vybojovali první letošní vítězství. Tím se dokázali odlepit ode dna tabulky a nyní jim patří 15. místo. Jejich soupeř ze severu je na 13. pozici.

- Největším překvapením kola jak na hřišti, tak ve Fantasy komunitě byl duel Perníkářů v Teplákách. Výsledek na hřišti (69:75) mě velmi příjemně překvapil a ve Fantasy přímo šokoval. Dosavadní výkony Perníkářů ve Fantasy tomuto výsledku vůbec nenapovídali. Díky tomuto druhému vítězství Perníkáři postoupili na 11. místo, před Tepláky, které jsou nyní 12tí.

- Posledním duelem kola byl souboj Votroků s Hanáky. Před zápasem byli hosté jak na hřišti tak v hledišti mírnými favority, ale přesto jsem v koutku duše věřil v obou soubojích Votrokům. Ale moje představy se nepotkaly s realitou a v obou duelech vyhráli Hanáci. U nás to bylo (73:79), což dosvědčuje velmi dobrou formu fans z Hané ve Fantasy, kde jim patří 7. místo. Votrokům patří 10. příčka.

bzsk-07-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)


 

Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme připravili další zajímavost a novinku. TOP 20 - TEAM SNŮ, 7. kola, což je vlastně TOP20 kola celé soutěže. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu..

bzsk-07-s5.jpg


bzsk-07-s1.jpg

bzsk-07-s2.jpg

bzsk-07-s3.jpg

bzsk-07-s4.jpg