Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 6. kolo

tit_bojuj-za-svuj-klub_200.jpg

Šesté kolo v pěti případech kopírovalo výsledek na hřišti a opět byl dosažený nižší než stávající průměr dosavadní soutěže. Opět jsme se dočkali plichty , ale jinak favorité z fantasy potvrdili své kvality i v zápasech, kdy to jejich miláčkové na hřišti nedokázali.
Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-06-v.jpg

- Opět zaplněná Letná v hledišti plném hráčů nejpočetnějšího fanklubu Fantasy zaznamenala nejpřesvědčivější výhru kola (61:45) nad Stachanovci z Karviné. I když podle výkonu jejich miláčků by se mohli klidně přejmenovat na Betonáře. Sparťané se nadále vyhřívají v čele tabulky ve 100% duu pražských S. Stachanovci po druhé porážce v řadě klesli na 9. místo.

- Fotbalové stars duel s Jabkama nezvládly, sešívané hvězdy z Fantasy ano, ale pozor,. poprvé to nebyl druhý nejlepší výsledek kola! Výsledek duelu (44:56) je očekávaný, ale ... Přesto si i Slávisté drží plný bodový zisk a stříbrnou pozici v průběžné tabulce soutěže. Fans Jablek si minule připsali první překvapivou výhru, ale v souboji s titánem se vrátili zpět do reality.

- Hvězdy Viktorie si sice duel v Bolce odložili, ale to samozřejmě neplatilo pro jejich komunitu z Fantasy která si přivezla z mé milované Bolky přesvědčivé vítězství (44:52). Tím se drží na bronzové příčce, aniž by okusili chuť porážky. Odboráři z Bolky se neustále propadají, když po úvodní výhře, už popáté odešli z ochozů poraženi. Přesto, ale věřím, že až hráči vyběhnou na hřiště tak vítězný pokřik zazní v domácí kabině!!

- Ani fans Klokanů ještě nepoznali pachuť porážky a v duelu s Votroky vybojovali další výhru (51:47). Jejich výkon nebyl, ale úplně oslňující, mezi vítězi byl nejslabší. Přesto se Klokani stále vyhřívají na 4. místě. Votroci zůstali na 10. místě tabulky.

- Velmi dobrý výkon ve Fantasy tradičně podali fans Baníčku. Jejich výkon byl divoký stejně jako jejich naturel, druhý nejlepší v kole a znamenal výhru (58:44) nad Jihočechy z Budějického Dynama. V tabulce si drží Chachaři 5. místo. Naopak pro fanoušky Dynama další prohra znamená pád na úplné dno naší Fantasy tabulky.

- I další zástupce moravského venkova Ogaři ze Slovácka podali velmi dobrý výkon. Zvítězili u Perníkářů (44:55) a nadále si drží 6. místo v naší tabulce. Perníkáři po další porážce klesli na 13. místo.

- Další rival Ogarů, Hanáci, také podali velmi dobrý výkon v duelu s fanoušky Libereckého Slovanu a vybojovali výhru (54:48). Hanáci tím přeskočili své soupeře a nyní jim patří 7. příčka. Slovanisté klesli za svého soupeře na 8. místo.

- Není překvapením, že duel z chvostu tabulky skončil nejslabším součtem duelu (47:47). Plichta Ševců s Tepláky znamenala pro domácí první bodový zisk a odlepení se ze dna tabulky. Vybojovaný bod pro Tepláky v hledišti, jim pomohl k posunu na 11. místo.

bzsk-06-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)


 

Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme připravili další zajímavost a novinku. TOP 20 - TEAM SNŮ, 6. kola, což je vlastně TOP20 kola celé soutěže. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu.

bzsk-06-s5.jpg


bzsk-06-s1.jpg

bzsk-06-s2.jpg

bzsk-06-s3.jpg

bzsk-06-s4.jpg