Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 5. kolo

1-bojujweb-200-za-svuj-klub.jpg

Páté kolo nepřineslo žádné překvapení a jeho zajímavostí byl nejnižší dosažený průměr dosavadní soutěže. Favorité z fantasy potvrdili své kvality i v zápasech, kdy to jejich miláčkové na hřišti nedokázali.
Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-05-v.jpg

- Nabité hlediště v Teplicích potvrdilo, že Sparta táhne. A její hvězdy z fantasy okupují čelo těch nejlepších hráčů kola. V duelu, který skončil (47:78) měl nejhorší sparťan o 5 bodů lepší výkon, než nejlepší hráč Teplácké reprezentace!!! Škoda, že stejně dominantní nebyli i hráči na hřišti, kde zápas skončil smírně. Sparťané se nadále vyhřívají v čele tabulky. Tepláky díky debaklu klesly na 14. místo.

- Duel dvou týmů z TOP6 v pražském Edenu dopadl mezi hráči fantasy jednoznačněji než na hřišti. Slávisté porazili fans Baníčku (65:56) a připravili jim první porážku v soutěži. Výkon Slávistů, ale byl výrazně slabší a v porovnání se svým největším rivalem byl zaznamenán největší rozdíl. Slávisté si tímto vítězstvím udrželi druhou pozici bez ztráty bodů. Baníček klesl na 5. místo

- I Viktoriáni v duelu s Hanáky potvrdili roli favorita a zvítězili (55:51). Tento duel měl stejně dramatický průběh v hledišti i na hřišti. V tabulce si Viktoriáni drží pevně svou bronzovou pozici. Hanákům nyní patří 9. místo.

- Hradečtí Votroci v novém domově válcují soupeře na hřišti i v hledišti. Tentokrát to odnesli Ševci ze Zlína (53:42). Ševci ne nepřekvapivě podali nejhorší výkon kola. Fans Votroků se posunuli na 10. místo tabulky, fans Ševců jsou stejně jako Vrbova družina pevně ukotveni na dně tabulky.

- Velmi očekávaným byl souboj Klokanů na jihu Čech. Družina trenérského dua dokázala na hřišti Klokany vyprovodit skoro debaklem, ale v hledišti to Jihočeští fans prohráli na celé čáře. Duel skončil (47:53). Klokaní fans se vrátili na 4. místo tabulky a drží si nadále neporazitelnost. Fans Jihočechů jsou bez bodového zisku na 15. místě.

- Fanoušci Slovanu z Liberce jednoznačně porazili Perníkáře (54:48) a posunuli se v tabulce na 7. místo. Fans Perníkářů jsou v tabulce na 12. místě.

- Nejvyrovnanějším duelem na hřišti i v hledišti byl souboj Ogarů ze Slovácka s odboráři z Bolky. Ogaři zvítězili v hledišti (48:46), tím povyskočili na 6. místo tabulky. Fans mojí milované Bolky klesli v tabulce na 11. místo, když mají stále jen jednu výhru v soutěži.

- Bodově nejslabším zápasem kola byl duel Jablek u Stachanovců v Karviné. Fans Jablek utrpěli první vítězství soutěži (43:47). Naopak Stachanovci teprve podruhé pocítili hořkost porážky klesli na 8. místo.

bzsk-05-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojuj za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)


 

Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme připravili další zajímavost a novinku. TOP 20 - TÝM SNŮ, 5. kola. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu.

bzsk-05-s5.jpg


bzsk-05-s1.jpg.

bzsk-05-s2.jpg.

bzsk-05-s3.jpg

bzsk-05-s4.jpg