Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 23. kolo

BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L aneb "Liga fanoušků" jednotlivých prvoligových klubů. Duely fanoušků se hrají dle rozpisu zápasů F:L. 

tit_bojuj-za-svuj-klub.jpg


Máme za sebou zajímavé kolo s derby a  jak bylo dramatické a napínavé na hřišti, tak tomu bylo i u nás! Dvacáté třetí kolo jsem vytvořil znovu jen z hráčů TOP60 každého klubu + samozřejmě i z Vás Bláznů, kteří se do TOP60 nevešli.

Fanouškovské výkony ve Fantasy byly v tomto kole velmi vyrovnané a přinesly několik překvapení a rovnou 3 remízy. Rozhodně neplatilo pravidlo MŮJ DŮM, MŮJ HRAD. Výsledkem je, že domácí ani jednou nevyhráli.  Derby stejně jako na hřišti i ve Vašich výkonech skončilo remízou. Nerozhodně skončil také duel Bolky s Dynamem a také Liberec neodjel z Tepláků s prázdnou po smírném výsledku. Další 4 týmy z čela tabulky hráli své duely venku a odjížděli spokojeni s plným bodovým ziskem. Votroci konečně přerušili svou sérii bez vítězství 8 zápasů a odvezli si od Jablek výhru. 

Shoda výkonů na hřišti a Fantasy koučů v hledišti byla také vyrovnaná 4 / 4. Sestavu TEAMU SNŮ opanovali poprvé Tepláky a Sparta byla ráda, že na ní zbylo poslední účastnické místo. Počet zastoupených klubů byl tentokrát 12.

 

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-23-v.jpg

bzsk-23-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.


Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu nebo nově výběr z TOP60 a všech statečných co s námi Ligu bláznů hrají, když nedostaneme data z celé soutěže, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 23. kola. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu..

bzsk-23-5.jpg

 


bzsk-23-1.jpgbzsk-23-2.jpg

bzsk-23-3.jpgbzsk-23-4.jpg


ARCHIV letošní sezóny Bojujte za svůj klub! F:L
Všechny jednotlivé informace z těchto soutěží letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)