Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 19. kolo

Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 

tit_bojuj-za-svuj-klub_200.jpg

Původně jsem devatenácté kolo vytvořil opět jen z hráčů Ligy bláznů, ale nepřišlo mi to ideální, když jen 5 klubů dá dohromady 20 hráčů. V pohodě thajských pláží jsem vymyslel vylepšení, že budu vybírat z TOP60 každého klubu + samozřejmě i z Vás Bláznů, kteří se do TOP60 nevešli.

Na minulý zlepšený výkon i v tomto novém formátu navázali Perníkáři, když tentokrát to odnesli fans Slovanu, což se vlastně stalo i na hřišti. I další 2 týmy z chvostu tabulky se vzepřely zavedeným pořádkům a zvítězily. 

Tentokrát se na hřišti podařilo odehrát všechny zápasy a shoda výkonů na hřišti a Fantasy koučů v hledišti byla 6 / 2. Sestava TEAMU SNŮ již potřetí ovládla Slávie. Počet zastoupených klubů byl tentokrát rekordní a to 13. Překvapivě jen 6 koučů bylo z pražských eS.

I když jsem vybíral jen z TOP60 všech týmů a LB, pouze 3 týmy z Ligy bláznů se vešly do TOP20 kola.

 

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-19-2-v.jpg

-  Na Letné se Sparťané v duelu s Tepláky pěkně zapotili a fanoušci byli v napětí celý zápas. Mezi Fantasy komunitou šlo o jednoznačný duel s předem jasným průběhem. Sparta vyhrála (56:48), což v celkové tabulce potvrdilo sparťanskou podzimní neporazitelnost a titul půlmistra!! Tepláky zůstaly v namačkaném středu na 10. místě.

-  Šlágrem kola byl souboj třetího Baníčku a druhé Slávie. Na hřišti to byl dramatický duel, ale ve Fantasy komunitě se jednalo o jednoznačnou výhru Slávie, která ovládla TOP20 kola a nedala Chacharům ani čuchnout. Výsledek (51:58) hovoří za vše. Slávisté si tak upevnili stříbrnou pozici po podzimu a Baníček zůstal bronzový s vlčáky za zády.

-  Na Hanou dorazili minule ve Fantasy potupení Viktoriáni a tentokrát nenechali nic náhodě a duel s domácími vyhráli stejně jako jejich hvězdy na hřišti (47:51). Touto výhrou si upevnili 4. místo po podzimní části. Hanáci po další prohře zůstávají na 8. místě.

-  Vzpouru chvostu tabulky nabídl duel Ševců s Votroky. Domácí předvedli konsolidovaný výkon a výsledek byl překvapivě jednoznačný (50:45). Takže si Votroci odvezli debakl na hřišti i ve Fantasy komunitě. Podzim zakončili Ševci na 14. místě a Votroci na jedenáctém.

-  Další překvapení jihočeské Dynamo po minulém skalpu Viktoriánů na účet Klokanů nedokázalo připravit. Ani domácí fotbalisté nepodali oslnivý výkon, ale ve Fantasy komunitě vyhráli Klokani doma (50:46). Klokani po podzimu přezimují pátí a Dynamo se vrátilo na poslední místo.

-  Duel v poslední době dobře hrajících Perníkářů s favorizovanými fans libereckého Slovanu skončil stejně jako na hřišti překvapivým vítězstvím domácích (52:48). V tabulce klesl Slovan na 7. místo a Perníkáři jsou devátí.

-  I další zápas mezi Bolkou a Ogary ze Slovácka sliboval spíše bodový export na východ, nechtěl jsem tomu věřit, ale předpověď se bohužel na hřišti i ve Fantasy naplnila a Ogaři vyhráli (48:53). Ogaři si polepšili na 6. místo, Bolce zůstalo dvanácté.

-  Asi nepřekvapivého vítězství domácích jsme se dočkali v duelu posledních Jablek se Stachanovci z Karviné. Jabka zvítězily (52:50), a díky tomu se vrátili na předposlední místo po podzimu. Nic se nezměnilo pro.Stachanovce ti zůstávají na 13. místě po podzimu.

bzsk-19-2-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)


 

Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu nebo nově výběr z TOP60 a všech statečných co s námi Ligu bláznů hrají, když nedostaneme data z celé soutěže, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 19. kola. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu..

bzsk-19-2-s5.jpg

 


bzsk-19-2-s1.jpgbzsk-19-2-s2.jpg

bzsk-19-2-s3.jpgbzsk-19-2-s4.jpg