Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 17. kolo

Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 

tit_bojuj-za-svuj-klub_200.jpg

Sedmnácté kolo zatím bylo asi nejnapínavější a nejnečitelnější v průběhu soutěže. Tentokrát těch překvapení bylo hned několik, které nebyly z průběhu sezóny očekáváné. Fans Klokanů asi neprožívají nejlepší období a již podruhé za sebou bomba vybuchla u nich. Počet remíz v tomto kole se rovnal 50% celé sezóny. 

Tentokrát výsledky na hřišti jen napůl kopírovali dění v hledišti, a ne všichni favorité z fantasy potvrdili své kvality. Sestava TEAMU SNŮ (což je vlastně TOP20 celé soutěže) již podruhé vyhrála Slavia,. Počet zastoupených klubů byl tentokrát jen 6.

Vítěz TOP10 koučů kola Ligy bláznů se po čase opět vešel do TOP20 celé soutěže, tentokrát na 13. místě

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-17-v.jpg

-  Asi nikdo neočekával, že by Perníkáři něco zmohli proti hegemonovi soutěže Spartě. Překvapení se skutečně nekonalo a hosté přesvědčivě zvítězili (50:63). V tabulce se Sparta samozřejmě bez ztráty bodu vyhřívá na čele. Perníkáři klesli na 10. místo a musí se dívat na záda svému největšímu rivalovi.

-  V minulém kole u Tepláků vybuchla bomba, když si poradily s favorizovanými Klokany. Tentokrát se Tepláky vydaly na venkovní duel k Jabkám a každý čekal, že to bude procházka růžovým sadem. Ale to se velmi zmýlili, protože Tepláky potvrdily, že jsou všeho schopné a vypustily další bombu, když Jabkám podlehly (48:46). Pro jasného outsidera Jabka to byla teprve druhá výhra v soutěži, když dokázaly porazit jen ve 4. kole marnou Karvinou. V tabulce Jabka zůstaly na předposlední příčce. Tepláky opět klesly na 12. místo.

-  I v duelu Slávie na zlínské Letné se nedalo čekat žádné překvapení. A skutečně si domácí Ševci odnesli největší nářez kola (45:64). Tímto výkonem se Slávisté stali nejlepším týmem kola a zároveň si v tabulce upevnili stříbrnou příčku. Ševci zůstali na 14. místě.

-  Největší bomba kola vybuchla na Baníčku, který proti Viktoriánům nepotvrdil remízu vybojovanou ve Štruncových sadech. Na domácí půdě prohrál jednoznačně (56:62). Pro Chachary to byla teprve 3 prohra v soutěži, když dosud nestačil jen na dominantní pražské 'S'. V tabulce si Baníček udržel bronzovou příčku, ale jeho náskok na čtvrté Viktoriány se ztenčil na pouhé 3 body.

-  Po tragické výkonu v minulém kole už ani nepřekvapilo, že Klokani na domácí půdě nestačili na liberecký Slovan. Hosté zvítězili nejtěsnějším rozdílem (51:52) a v tabulce zůstávají na 8. místě, ale už se dotáhli na týmy od 5. pozice. Klokani po další porážce klesli na 6. místo.

-  Bitva na moravském poli mezi Hanáky a Ogary ze Slovácka skončila po solidním výkonu zaslouženou remízou (52:52). Ogaři se díky ní posunuli na 5. místo v tabulce. Hanáci zůstávají sedmí.

-  Další remízovým duelem kola byl souboj Jihočechů s Votroky. Zápas po podprůměrném výkonu skončil (48:48). Pro Dynamo to byl zlatý bod, teprve druhý bodovaný zápas v soutěži. I pouhý bod, což byla pro Votroky bezpochyby ztráta je posunul v tabulce na 9. místo před Perníkáře. I přes vybojovaný bod zůstávají Jihočeši na posledním místě, protože jejich největší rival Jabka dokázaly vyhrát.

-  Nejslabší duel kola dokázala nejtěsnějším rozdílem pro sebe urvat moje milovaná Bolka nad karvinskými Stachanovci (45:44).  V tabulce se Bolka vrátila na 11. místo. Karviná je na 13. pozici.

bzsk-17-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)


 

Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 17. kola, což je vlastně TOP20 kola celé soutěže. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu..

bzsk-17-5.jpg

 


bzsk-17-1.jpgbzsk-17-2.jpg

bzsk-17-3.jpgbzsk-17-4.jpg