Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 14. kolo

tit_bojuj-za-svuj-klub_200.jpg

Čtrnácté kolo opět přineslo několik hodně napínavých duelů. A i tentokrát jsme se dočkali překvapení, které nebylo z průběhu sezóny očekáváné. Fans Teplic letos podávají solidní výkony a že odevzdají všechny body Bolce na to bych rozhodně jako její věrný fanoušek nevsadil. Opět jsme se dočkali remízy již čtvrté v této sezóně.

I tentokrát výsledky na hřišti jen 3x kopírovali dění v hledišti, ale favorité z fantasy potvrdili své kvality. Sestavě TEAMU SNŮ (což je vlastně TOP20 celé soutěže) již po 13té ovládla Sparta. Byl vyrovnán rekord v počtu zastoupených klubů 9.

Vítěz TOP10 koučů kola Ligy bláznů se po čase opět vešel do TOP20 celé soutěže, tentokrát na 11. místě

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-14-v.jpg

-  Malé pražské derby mezi Spartou a Klokany přineslo velmi solidní výkony a také očekávaný výsledek. Buldozer soutěže Sparta v domácím prostředí zvítězila (71:61) a FB zisk duelu byl jedním ze dvou nejlepších 132. V celkovému pořadí zatím stále vévodí obě pražské S, ale Sparta má výrazně lepší skóre. Klokani po další porážce klesli na 6. místo.

-  Čtvrtou plichtu v soutěži přinesl překvapivě duel Perníkářů se Ševci, výsledkem (57:57). Jak se hosté zvedají ve F:L, tak překvapili i tady, protože domácí vyprodukovali v sezóně o 28 FB více a byli favority. Přesto dopadli lépe než jejich hvězdy na hřišti. V tabulce si  Perníkáři polepšili na 10. místo. Ševci si udrželi své postavení na 14. pozici.

-  Bombou pro mě byl výsledek u Tepláků, kde překvapivě zvítězila Bolka nad domácími (56:57). I tady neplatily prognózy dle výsledků v sezóně, když před duelem domácí fans z fantasy vybojovali o 37 FB více a byli velkými favority. Takže zde se radost ze hřiště nepřenesla do Fantasy komunity a fans hostů získali 3 výhrou v soutěži i jejich 12. pozici a odsunuli své soupeře za sebe.

-  Slezské derby mělo svého jednoznačného favorita na hřišti i v hledišti a fanoušci Baníčku svou roli přijali a potvrdili stejně jako jejich idoly. Baníček zvítězil u Stachanovců (54:65), což byla nejvýraznější výhra v kole rozdílem 11 FB. Baníček si touto výhrou dokázal upevnit svou bronzovou pozici, neboť jejich konkurent zaváhal. Stachanovci klesli na 11. příčku.

-  Ogaři ze Slovácka hostili Votroky a ve Fantasy komunitě potvrdili předpoklady a zvítězili (59:57). Takže po plichtě na hřišti si užili alespoň nějakou radost. V tabulce jim patří 7. příčka, ale bodově se už dotáhli na Klokany. Votroci se stále vyhřívají na konci 1 desítky.

-  Do Liberce zavítali hráči a fanoušci z Budějc, kterým se nedaří na hřišti a ani ve Fantasy komunitě to není jiné. Fans Slovanu zvítězili (61:53) a drží si své bezpečné 8. místo v tabulce, kde má odstup nahoru i dolů. Fans Dynama jsou díky horšímu skóre stále na dně tabulky.

-  Jabka jako nejslabší tým ve Fantasy hostila Hanáky a na rozdíl od svých idolů nevybojovala v nejslabším duelu kola ani bod. Výsledek ve Fantasy byl (53:59). Jabka jsou díky lepšímu skóre předposlední. Hanáci si vítězstvím, díky zaváhání Klokanů pomohli k postupu na 5. místo.

-  Největším tahákem kola byl duel Slávistů s Viktoriány. Na hřišti k mé spokojenosti zvítězili hosté, ale ve Fantasy komunitě zvítězili domácí favorité (68:64). FB zisk duelu byl jedním ze dvou nejlepších v kole 132. Slávisté se tak stále v neúplné tabulce (bez 9. kola) drží na stříbrné příčce při stejných bodech s lídrem, ale horším skóre. Viktoriáni si prohrou na 4. pozici nechali utéct Baníček.

bzsk-14-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)


 

Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 14. kola, což je vlastně TOP20 kola celé soutěže. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu..

bzsk-14-5.jpg


bzsk-14-1.jpgbzsk-14-2.jpg

bzsk-14-3.jpgbzsk-14-4.jpg