Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 13. kolo

tit_bojuj-za-svuj-klub_200.jpg

Třinácté kolo přineslo několik hodně napínavých duelů, ale dočkali jsme se i překvapení, které nebylo z průběhu sezóny očekáváné. S napětím jsem očekával duel Sparty u nás v Bolce, který sliboval napínavý průběh. Pozval jsem na zápas duchovního otce těchto stránek a můj milovaný tým se nechoval jako ten nejmilejší hostitel. Před vyprodaným stadionem jsme si opět po 4 letech vychutnali vítězství po výkonu, který musel nadchnout každého.

Výsledky na hřišti tentokrát jen 3x kopírovali dění v hledišti, ale favorité z fantasy potvrdili své kvality. Sestavě TEAMU SNŮ (což je vlastně TOP20 celé soutěže) již po 12té ovládla Sparta. 

Vítěz TOP10 koučů kola Ligy bláznů se po čase opět vešel do TOP20 celé soutěže, tentokrát na 5. místě

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-13-v.jpg

-  Duel v Bolce se Spartou samozřejmě ve Fantasy dopadl opačně, zas takový snílek nejsem, abych si na to jen pomyslel. Sparťané si odvezli výhru (46:68). Podali zase nejlepší výkon kola a zaslouženě vévodí tabulce soutěže. Bolka po porážce zůstává na 13. místě.

-  Od zápasu Hanáků se Ševci ze Zlína se žádné překvapení nečekalo. Fantasy tým Hanáků také s přehledem nad hosty narozdíl od fotbalistů zvítězil (51:46). Hanáci si díky vítězství a nečekanému zaváhání konkurence polepšili v tabulce na 6. místo. Otrlí fans Ševců zůstávají na 14. místě, nadšení z toho, že si fotbalisté tentokrát s novým koštětem udrželi na hřišti čisté konto. Omlouvám se B. Červenkovi, ale nemohl jsem si to odpustit.

-  Blízkost v tabulce slibovala od duelu Votroků s Tepláky velkou vyrovnanost a dramatičnost. Té jsme se nakonec dočkali na hřišti i ve Fantasy komunitě. Votroci nakonec dokázali na obou kolbištích zvítězit nejtěsnějším rozdílem, u nás (50:49). Tím si uchovali pozici v klidném středu, 9. místo. Tepláky po další porážce zůstávají dvanácté.

-  Fans Viktoriánů po skvělém výjezdu do Záhřebu čekali v neděli od svých hvězd procházku růžovým sadem. V hledišti svou misi splnili, ale výkon fotbalistů je polil studeným potem. Ve Fantasy Viktoriáni porazili Stachanovce z Karviné jednoznačně (55:46) a drží se stejným bodovým ziskem jako Baníček na 4. místě, ale co neproměněné šance na hřišti. Stachanovci si drží 10. pozici, i když se na ně mocně dotahují Perníkáři.

-  Perníkáři si zajeli na výlet za krásami jižních Čech a nečekaně si odvážejí z Budějc vítězství na obou frontách. Dynamo na hřišti prohrálo s Perníkáři nejtěsnějším rozdílem, ale že výsledek ve Fantasy bude jednoznačný pro Perníkáře, tak na to bych si nevsadil. Hosté zvítězili (44:48) a jen potvrdili svou sezónní výkonnost, ale přesto mě to překvapilo. Perníkáři se tím dotáhli k desátému místo a, že jsou jedenáctí je jen mírně horším skóre. Dynamo se ještě více zabetonovalo na poslední pozici.

-  Největší bomba kola vybuchla na Slovácku. Nejen, že si fotbalisté Slovanu dokázali za plichtu odvézt bod. Místní Ogaři z Fantasy, kteří celou sezónu podávají lepší výkony než hosté z Liberce prohráli nejtěsnějším rozdílem (49:50). Znamená to pro ně vypadnutí z vedoucí šestky a posun za Hanáky na sedmé místo. Fans Dynama zůstávají ve své bublině na 8. místě.

-  Baníček přivítal na svém hřišti Jabka a ani tady se nesešel výsledek na hřišti s počínáním hvězd z Fantasy. Hosté jako nejslabší tým ve Fantasy samozřejmě s bronzovým týmem prohráli (56:45), ale s výsledkem na hřišti Chachaři spokojeni nebyli. V tabulce je tedy Baníček na 3. místě a Jabka díky lepšímu skóre předposlední.

- Posledním duelem kola bylo vršovické derby mezi Klokany a Sešívkami. Tady jsme se žádného překvapení na hřišti ani v hledišti nedočkali. Klokaní fans ve Fantasy prohráli se Slávisty stejně jednoznačně jako na hřišti (51:62). Slávisté si drží svou 2. pozici a Klokani jsou i po 3 porážce na 5. místě.

bzsk-13-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)


 

Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 13. kola, což je vlastně TOP20 kola celé soutěže. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu..

bzsk-13-5.jpg


bzsk-13-1.jpgbzsk-13-2.jpgbzsk-13-3.jpgbzsk-13-4.jpg