Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 12. kolo

tit_bojuj-za-svuj-klub_200.jpg

Dvanácté kolo přineslo opět několik hodně napínavých duelů, ale většina výsledků dopadla tak, jak bylo z průběhu sezóny očekáváné. Přesto se našel duel, který v rámci ligy nebyl nijak výjimečný, ale nám sliboval napínavý průběh. Ano byl to ten dopředu nezajímavý zápas, který si Vláďa Šmicer pustil v 11 večer po návratu domů. Bodová rovnost v tabulce z něho udělala atraktivní zápas. A výsledek, ten dopadl tak jak čekal málokdo.

Výsledky na hřišti tentokrát 6x kopírovali dění v hledišti, ale favorité z fantasy potvrdili své kvality. Sestavě TEAMU SNŮ (což je vlastně TOP20 celé soutěže) opět ovládla Sparta. 

Vítěz TOP10 koučů kola Ligy bláznů byl tentokrát i vítězem TOP20 celé soutěže. Do TOP20 se vešel rekordní počet 3 našich hráčů.

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-12-v.jpg

-  Duel, který vzbudil zájem v celé Evropě bylo střetnutí Ševců s mojí Bolkou. Před 3 lety jsem měl tu čest na vlastní oči vidět utkání Teplice - Bolka, kde jsem si naplánoval první setkání se spoluhráčem Sifem. Tenkrát Bolka vyhrála jen 0:8 a Robert tam vydržel jen kvůli mě a hodně trpěl. Do Zlína jsem nejel, ale zápas, hlavně 2 poločas jsem si pustil 2x. Radost mi tentokrát udělali nejen fotbalisté, ale i spoluhráči z Fantasy, protože Bolka dokázala podruhé v soutěži zvítězit!! Tentokrát ( 69:74), moc jsem tomu dopředu nevěřil, protože zlínští fans vykazovali v sezóně lepší výkony, ale o to mi to udělalo větší radost!! Díky této výhře opustila Bolka poslední flek a poskočila na 13. místo, před Ševce, kteří klesli na 14. pozici.

-  Nejvíce pozornosti, samozřejmě vyvolával duel, jak si povede lídr tabulky Sparta s Budějkami. Ta měla tentokrát jednoduchou roli v hledišti i na hřišti, Podle očekávání byl výsledek opět nekompromisní a stejně jako na vyprodaných Letné, hvězdy z Fantasy vybojovaly výhru nad Dynamem (98:68) . Budějky podali nebojácný výkon, ale na lídra neměli, což v tabulce znamenalo pokles na poslední místo. Sparťané se nadále vyhřívají v čele tabulky ve 100% duu pražských S.

-  Dopředu trochu nečitelným byl duel Perníkářů s Hanáky. Domácí dokáží překvapit na hřišti i ve Fantasy, ale bohužel to nevyšlo ani na jedné frontě. Na hřišti neudrželi Perníkáři těsné vedení chvíli před koncem díky vlastňáku. U fans to bylo (69:70). Hanáci si upevnili 7. pozici v tabulce a Perníkáři si stále drží 11. místo.

-  Nečekaný rozpor mezi výsledkem na hřišti a u fans ve Fantasy přinesl duel Slovanu s Viktoriány. Čekal jsem dvojnásobný úspěch hostů, ale Liberečtí na hřišti předvedli nečekaný koncert. Ve Fantasy to bylo (73:75). Viktoriáni si drží 4. místo a Liberečtí osmé.

-   Podle očekávání duel Slávie s Ogary ze Slovácka dopadl v Edenu jednoznačným výsledkem. Ve Fantasy ten rozdíl byl markantní, když domácí vyhráli (93:77). Slávisté se drží ve vedoucím duu s plným bodovým ziskem, ale jen díky nezapočítanému 9. kolu. K tomu jsme bohužel dodnes nedostali data, ale už jsem vymyslel náhradní řešení. Pokud do konce podzimu data nepřijdou, započítáme TOP20 z hráčů ev. průměr všech zástupců klubů, pokud je jich méně. Slovácko se drží na 6. místě.

- Duel Votroků se Stachanovci v Karviné dopadl na hřišti přesně opačně než u nás ve Fantasy. Domácí Stachanovci u nás prohráli (63:68) což byl bodově nejslabší duel kola. V tabulce to znamenalo výměnu pozic. Votroci jsou nyní na 9. místě a Stachanovci na desátém.

-  Výjezd Chacharů k Teplákům dopadl pro jejich hvězdy stejně úspěšně jako pro jejich fans. Výsledek byl (65:80). Tím si udrželi v tabulce 3. místo a Tepláky zůstali na 12. místě.

-   Klokaní výlet na sever k duelu s Jabkama vyšperkovali vybojovanou výhrou na hřišti a jednoznačným výsledkem ve Fantasy (63:80). Pozice Klokanů na 5. místě zůstala pevná. Jabka klesli na 15. místo.

bzsk-12-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)


 

Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 12. kola, což je vlastně TOP20 kola celé soutěže. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu..

bzsk-12-s5.jpg


bzsk-12-s1.jpgbzsk-12-s2.jpgbzsk-12-s3.jpgbzsk-12-s4.jpg