Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 11. kolo

tit_bojuj-za-svuj-klub_200.jpg

Jedenácté kolo přineslo hodně napínavé duely, ale většina výsledků dopadla tak, jak bylo z průběhu sezóny očekáváné. Přesto se našel duel, který v rámci ligy nebyl nijak výjimečný, ale nám sliboval napínavý průběh. Bodová rovnost v tabulce z něho udělala atraktivní zápas. A výsledek, ten dopadl tak jak čekal málokdo.

Výsledky na hřišti jen 5x kopírovali dění v hledišti, ale favorité z fantasy potvrdili své kvality. Sestavě TEAMU SNŮ (což je vlastně TOP20 celé soutěže) opět ovládla Sparta. 

Vítěz TOP10 koučů kola Ligy bláznů se po čase opět vešel do TOP20 celé soutěže, tentokrát na 9. místě

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-11-v.jpg

-  Ano tím duelem byl souboj Jihočechů s Karvinskými Stachanovci. Oba týmy za 9 odehraných kol uhrály 530 FB a asi všichni jsme favorizovali fanoušky Dynama, stejně jako jeho fotbalisty. Hráči na hřišti to zvládli, ale hráči Fantasy  měli lepší Stachanovci a odvezli si výhru  (58:61). Stachanovci si polepšili na 9. místo s již 4 výhrami, což asi málokdo čekal. Fanoušci Dynama se díky více uhraným FB posunuli jsou na 15. místo.

- Samozřejmě nejvíce zvědaví jste byli, jak si povede lídr tabulky Sparta s Votroky. Ta měla tentokrát jednodušší roli v hledišti než na hřišti, Podle očekávání byl výsledek opět nekompromisní a stejně jako na vyprodaných Lízátkách, hvězdy z Fantasy vybojovaly výhru nad Votroky (65:85) . Votroci podali solidní výkon, ale na lídra neměli, což v tabulce znamenalo pokles na 10. místo. Sparťané se nadále vyhřívají v čele tabulky ve 100% duu pražských S.

- Stejně očekávaným duelem byl souboj fanoušků Slovanu se Slávisty. Super výkon nepodali na hřišti ani hráči Slávie natož jejich fans ve Fantasy. Jejich výkon v duelu proti Libereckým samozřejmě stačil, znamenal výhru (62:75) a potvrzení stříbrné pozice v tabulce, ale nebyla to jinak žádná hitparáda. Slovanisté si drží 8. místo.

- Pro mě velmi očekávaným zápasem tohoto kola byl souboj na moravském poli mezi Hanáky a Bolkou. Mým přáním byla gólová smršť hostů, ale jak v reálu tak ve Fantasy jsem tvrdě narazil a Hanáci roznesli Bolku (74:61), což bylo ještě milosrdné vůči tomu co se dělo na hřišti. Tím se díky méně získaným FB propadla Bolka až na samé dno tabulky .dostali na bronzovou příčku. Hanáci jsou v bublině nahoru i dolů pevně usazeni na sedmém místě.

- Teoreticky velmi jednoznačným zápasem na hřišti i v hledišti měl být souboj na slezském poli mezi Baníčkem a Perníkáři. Fantasy hvězdy Chacharů na rozdíl od fotbalistů nezklamali a zvítězili (76:62). Tím se udrželi na bronzové příčce. Perníkáři si i přes porážku udrželi 11. místo.

- Očekávaným výsledkem dopadlo ve Fantasy komunitě utkání mezi Ogary ze Slovácka a výletníky z Tepláků. Na hřišti ve F:L ne překvapivě  vládli domácí Ogaři ale i ve Fantasy porazili Tepláky jen (67:63). Dosavadní výkony Tepláků jsou stabilní a drží si 12. místo.. Díky tomuto vítězství se Ogaři drží v horní skupině na 6. místě.

- Po slušném výkonu minule se z posledního místa v naší soutěži dokázali odlepit Ševci a u Klokanů je napodobili jen hráči. Na hřišti skončil duel plichtou, ale fanoušci Klokanů se těšili z domácí povinné výhry (68:63). Ševci si v tabulce udrželi za sebou skupinku nešťastných týmů s jednou výhrou a díky 4 bodům jsou na 13. místě. Velmi pěkné 5. místo díky lepšímu skóre, patří Klokanům stále.

- Výlet Jablek za Viktoriány dopadl očekávaným výsledkem ve Fantasy komunitě  i na hřišti. Jabka podala ve Fantasy nejslabší výkon kola a nenapodobila tak srdnatý boj jejich hvězd ve F:L . Výsledkem je téměř debakl (72:57). Dosavadní výkony Jablek padají a drží si 14. místo.. Díky tomuto vítězství se Viktoriáni drží v horní skupině na 4. místě.

bzsk-11-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)


 

Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 11. kola, což je vlastně TOP20 kola celé soutěže. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu..

bzsk-11-5.jpg


bzsk-11-1.jpgbzsk-11-2.jpg

bzsk-11-3.jpgbzsk-11-4.jpg