Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 10. kolo

tit_bojuj-za-svuj-klub_200.jpg

Desáté kolo přineslo hodně napínavé duely a několik překvapení, která ale v z pohledu průběhu sezóny vlastně překvapeními nejsou.. Bodová hojnost z minulých kol, tentokrát vzala za své a na průměru kola to bylo vidět. Výsledky na hřišti ne vždy kopírovali dění v hledišti, ale favorité z fantasy potvrdili své kvality. Sestavě TEAMU SNŮ (což je vlastně TOP20 celé soutěže) opět ovládla Sparta.

Omlouváme za zpoždění příspěvku s výsledky, tabulkou a vše co patří k soutěži BOJUJ ZA SVŮJ KLUB F:L! z 9. kola. Nastaly technické komplikace a čekáme na "bodíky" klubů F:L z Fantasy tohoto kola. Jakmile budou k dispozici, zpracujeme a příspěvek zveřejníme.
Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-10-v.jpg

- Lídr tabulky Sparta měl tentokrát důstojného soupeře, ale nakonec byl opět nekompromisní a stejně jako na vyprodané Letné, hvězdy z Fantasy vybojovaly výhru nad Viktoriány (62:55) . Viktoriáni podali velice solidní výkon, ale neudrželi svou neporazitelnost a poprvé v soutěži odešli se smutkem. Sparťané se nadále vyhřívají v čele tabulky ve 100% duu pražských S. Fanoušci Viktorie klesli na 4. místo.

- Stejně kvalitní výkon ve Fantasy podali fans Slávie. Jejich výkon v duelu u Tepláků překonal hráče na hřišti, znamenal výhru (52:62) a potvrzení stříbrné pozice v tabulce. Vedoucí duo tak zase více odskočilo konkurenci již na 5 bodů. Tepláky klesli na 12. místo.

- Velmi očekávaným zápasem kola byl souboj na moravském poli v závětří lídrů mezi Hanáky a Baníčkem. Mým přáním byla gólová smršť domácích, ale jak v reálu tak ve Fantasy jsem tvrdě narazil a Chachaři si odvezli výhru (51:60). Tím se díky ztrátě Viktoriánů dostali na bronzovou příčku. Hanáci si i přes porážku udrželi sedmé místo.

- Karvinští Stachanovci si v domácím duelu s Libercem bohužel nepřipsali výhru, tak jako jejich idoly na hřišti. Ale i duel ve Fantasy byl velmi dramatický (51:53). Stachanovci si stále drží 10. místo a fanoušci Slovanu jsou na 8. místě.

- Očekávaným výsledkem dopadlo ve Fantasy komunitě utkání mezi Jabkami a Ogary ze Slovácka. Na hřišti ve F:L překvapivě poprvé v sezóně zvítězila domácí Jabka. Ale ve Fantasy zvítězili Ogaři (48:51). Dosavadní výkony Jablek padají a drží si 14. místo.. Díky tomuto vítězství se Ogaři drží v horní skupině na 6. místě.

- Po slušném výkonu se z posledního místa v naší soutěži dokázali odlepit Ševci v duelu s Jihočechy. Na hřišti skončil duel plichtou, ale fanoušci Ševců ze Zlína zvítězili nad fans Dynama (50:48). Ševci tak v tabulce přeskočili skupinku týmů s jednou výhrou a díky 4 bodům jsou na 13. místě. Naopak nelichotivou poslední příčku si nyní přivlastnili Jihočeši.

- Velmi očekávaným zápasem kola pro mě byl domácí souboj Bolky s Klokany. Na hřišti jsem byl nadšenej, ale ve fantasy jsem velká očekávání neměl a Klokani si skutečně odvezli výhru (47:53). Tím si drží pátou příčku. Fans odborářů díky další porážce klesli už na předposlední pozici.

- Nejnečitelnějším duelem kola bylo východočeské derby mezi Perníkáři a Votroky. Souboj na hřišti skončil zaslouženou remízou, ale co se stane ve Fantasy bylo velkou záhadou. Vzhledem k sezónní bilanci jsem favorizoval hradecké Votroky, ale poslední výkony a moje srdce mělo radost, že vítězi duelu se stali Perníkáři  (52:50). Fans Perníkářů si díky solidnímu výsledku vylepšili pozici na 11. místo. Fans Votroků zůstali na 9. pozici.

bzsk-10-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)


 

Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme připravili další zajímavost a novinku. TOP 20 - TEAM SNŮ, 10. kola, což je vlastně TOP20 kola celé soutěže. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu..

bzsk-10-s5.jpg


bzsk-10-s1.jpg

bzsk-10-s2.jpg

bzsk-10-s3.jpg

bzsk-10-s4.jpg