Jdi na obsah Jdi na menu

Bojujte za svůj klub! F:L - 9. kolo

tit_bojuj-za-svuj-klub_200.jpg

Pro deváté kolo jsme bohužel nedostali od pořadatele soutěže výsledková data. Obrnil jsem se trpělivostí a pokorně jsem čekal do repre pauzy. Nedočkal jsem se a nakonec jsem zvolil náhradní řešení z vlastních zdrojů. Použil jsem výsledky jen hráčů Ligy bláznů od 1. ligy po Okresní přebor a ač některé kluby mají pouze skromné zastoupení, potěšilo mě, že se skládá z fanoušků všech klubů. Výsledkem jsou pouze dva překvapivé výsledky a několik hodně napínavých duelů. A i tentokrát jsme se dočkali překvapení, které nebylo z průběhu sezóny očekáváné. Fans Liberce letos podávají solidní výkony a že odevzdají všechny body Teplicím na to bych rozhodně nevsadil. No a bomby letos ukazují Viktoriáni na hřišti a nyní i ve Fantasy komunitě. 

Tentokrát výsledky na hřišti 5x kopírovali dění v hledišti a ne všichni favorité z fantasy potvrdili své kvality. Sestavě TEAMU SNŮ (což je vlastně TOP20 celé soutěže) již po 14té ovládla Sparta. Byl vyrovnán rekord v počtu zastoupených klubů 9.

Místo TOP10 koučů kola Ligy bláznů tu máme vlastně TOP20 koučů kola Ligy bláznů.

Zde je výsledek. Liga fanoušků jednotlivých prvoligových klubů v soutěži  "BOJUJTE ZA SVŮJ KLUB F:L!".


bzsk-9-v.jpg

-  Dominantou kola bylo samozřejmě nejslavnější derby mezi Spartou a Slávií, které rozluštilo tajenku kdo se z nerozlučné dvojice na čele dostane do trháku. Podle předpokladů to byli zástupci nejširší fanouškovské obce Sparťané, kteří zvítězili jednoznačně (61:70). Takže máme v tabulce na 1. místě Spartu a nyní s 3 bodovou ztrátou je druhá Slávie.

-  Votroci přivítali pod lízátkami Jabka a byl to překvapivě velice napínavý duel stejně jako na hřišti. Fans Votroků zvítězili nejtěsnějším rozdílem (40:39). Udrželi se na 9. místě a navíc dokázali snížit ztrátu na 8 místo. Jabka se stále jen s jedním zářezem drží díky lepšímu skóre na předposledním místě.

-  Tak jako v lize dokážou občas Viktoriáni předvést totální propadák, tak jsme se ho dočkali v tomto kole v duelu s Perníkáři i my. Je pravdou, že se body tentokrát počítali netradičně, ale překvapení jsou kořením života. Perníkáři dokázali v Plzni zvítězit ( 44:60). Viktoriáni přes porážku zůstali na 4. místě. Perníkáři si výhrou upevnili 10. pozici.

-  Duel Dynama s Bolkou jsem očekával s velkým napětím. Byl to velice dramatický duel, ale stejně jako na hřišti si všechny body odvezli hosté za výsledek (42:45). Bolka díky výhře zůstala na 12. místě, dotáhla se bodově na soupeře před sebou. Domácí fans z Budějc zůstali přikováni na chvostu tabulky.

-  Moravsko-slezské derby mezi Baníčkem a Ševci, mělo na hřišti jednoznačnější průběh než mezi Fantasy komunitou. Fans Chacharů zvítězili jen (49:43). Díky výhře si upevnili bronzovou příčku a přiblížili se k druhé Slávii. Ševci se krčí na 14. příčce.

-  Klokani v tomto kole hostili Hanáky a potvrdili svoje postavení v tabulce. Fans Hanáků si z Dolíčku odvezli porážku (48:38) a stejně jako hvězdy odjížděli domů smutní. Klokani se stále drží na 5. místě, Hanákům patří 7. pozice.

-  Dalším velkým překvapením kola se stal souboj Slovanu s Teplákami. Dle výkonů v sezóně byli domácí jednoznačnými favority, ale hosté podali vynikající výkon a doslova s Libereckými zametli (39:58). Slovan zůstal v tabulce na svém ostrově na 8. místě. Tepláky i pře jednoznačnou výhru zůstávají 13tí.

-  Na hřišti Ogaři ze Slovácka Stachanovce z Karviné jednoznačně porazili, ale ve Fantasy komunitě to byl velice dramatický duel, který skončil nejtěsnějším rozdílem pro domácí (49:48). Ogaři se tímto dostali na 6. místo, Stachanovci zůstali na 11. pozici.

bzsk-9-t.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola s reporty soutěže "Bojujte za svůj klub!" najdete >> zde, nebo v google tabulkách >> zde.

zpracoval a připravil (OCHD)


 

Mimo tradičních výsledkových TOP 20 výběrů nejlepších koučů z každého klubu, tak jak ve skutečnosti mezi sebou týmy F:L hrají, jsme opět připravili další zajímavost TOP 20 - TEAM SNŮ, 9. kola, což je vlastně nyní TOP20 kola Ligy Bláznů. Jste v nějakém z výběrů? Můžete se přesvědčit a pokud ne, máte motivaci napříště pomoci svému klubu..

bzsk-9-5.jpg


bzsk-9-1.jpgbzsk-9-2.jpg

bzsk-9-3.jpgbzsk-9-4.jpg