Jdi na obsah Jdi na menu

3. Liga bláznů po 9. kole F:L

Je odehrané deváté kolo a každá skupina třetí ligy se vyvíjí jinak. Pojďme se na to podívat a jaké je kde pořadí ...  

tit_3.lb_200.jpg



Skupina A: měla průměr na kolo 41 FB/tým. Zápasem kola byl se 137 FB duel Pedrys : fredykrueger, kdy kouč kola Martin Petráš rozebral soupeře v poměru 80:57. Duely a rozlosování pro nadcházející 10. kolo  >> ZDE. Naleznete zde v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny >> zde

Skupina B: měla výkonnostní průměr 47 FB. Přesvědčivě v duelu kola se 117 FB potvrdila první místo v tabulce Veruuu7v3 s Lichokopytníky 69:48. Duely a rozlosování pro 10. kolo >> ZDE. Naleznete zde v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny >> zde

 

9.k_duely3ab_ligy.jpg



Skupina C: nejvyrovnanější z třetích lig je tato skupina, která měla 47 FB/tým. Hrál se šlágr kola prvního s třetím Chelios : Rok1, který překvapivě skončil remízou 59:59. Dalších pět utkání skončilo těsným výsledkem, mezi které se zařadilo i to nejkvalitnější s 127 FB. Bambuča v něm porazil Filousinho v poměru 64:63. Duely a rozlosování pro 10. kolo >> ZDE. Naleznete zde v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny >> zde.  

Skupina D: měla průměr na kolo 43 FB/tým. Čtyři utkání skončila se součtem 100 FB, nejkvalitnější zápas předvedli Raketa : ACSMatthews (55:54). Duely a rozlosování pro 10. kolo >> ZDE. Naleznete zde v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny >> zde

9.k_duely3cd_ligy.jpg



- SKUPINA 3A: jediný Pirates ACS z prvních pěti týmů zvítězil a osamostatnil se tak v čele tabulky. S tříbodovým náskokem vede a za ním je nyní seřazeno sedm týmů se shodným počtem bodů. Na druhém místě je Sparta Mokropsy, třetí JoudaACS. 


- SKUPINA 3B:  Veruuu7v3 válí a již čtyři kola neprohrála. Neprohrál však ani druhý Siskin, třetí Patas7 ani čtvrtý Ondras, kteří mají o tři body méně.
 

9kab_tabulky3_ligyab.jpg


 


 

- SKUPINA 3C:  Chelios vydřenou remízou zůstal v čele tabulky, Rok1 propadl až na sedmé místo. Hůře dopadl Nunek1, těsná porážka 46:47 jej poslala z druhého místa na osmé.  O druhou až pátou pozici se dělí se stejným bodovým ziskem čtyři týmy, kde rozhoduje skóre. Pořadí je následující: Třinec Predators, Nemefi, Bambuča, Sparta Letňany.
  
- SKUPINA 3D:  velká bitva o čelní pozice pokračuje. Z pěti týmů, které měli v popředí stejný počet bodů, jeden odpadl neb se hrál jeden vzájemný duel. FK Kůžičky porazili Remus, nezaváhali ani ostatní. Pořadí tak zůstává bez Remuse stejné, vede Pirates ACS, následují Anette Acs, FK Kůžičky a SKHC MATY. 

9kcd_tabulky3_ligyab.jpg


 

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola 3. LIGY BLÁZNŮ s duely, tabulkami z letošního ročníku naleznete >> ZDE.  

(pirates)