Jdi na obsah Jdi na menu

3. Liga bláznů po 8. kole F:L

Je odehrané osmé kolo a do konce soutěže je ještě hodně daleko, přesto se pomalu ale jistě, formují kandidáti o postup do druhé ligy.

tit_3.lb_200.jpg



Skupina A: měla průměr na kolo 52 FB/tým. Všechny zápasy převyšoval duel o druhé a třetí místo, který měl, jak se říká, "koule". LukyBat v něm těsně podlehl týmu JoudaACS (71:73). Duely a soupeři pro nadcházející 9. kolo  >> zde


Skupina B: měla výkonnostní průměr 58 FB. Neskutečný kvalitní „špíl“ jak o čelo tabulky, sehrál sedmý s dvanáctým. Starikkk v něm šťastně porazil Malcus o bodík (81:80). Duely a soupeři pro 9. kolo >> ZDE

8.k_duely3ab_ligy.jpg


Skupina C: měla nejvyšší průměr z třetích lig, činil 61 FB/tým. Nečekaně kvalitní duel sehráli týmy z druhé poloviny tabulky. Dvaadvacátý Tkrejci přehrál šestadvacáté prosteradlo44 v poměru 83:79. Duely a soupeři pro 9. kolo >> ZDE


Skupina D: měla průměr na kolo 59 FB/tým. Parádní duel předvedli ve středu tabulky týmy VČS Tmaň a Martinsimek1, který skončil 78:89. Neméně zajímavá byla remíza na 76 FB v duelu CEBA68 : FC UÁŠ. Duely a soupeři pro 9. kolo >> ZDE.  

8.k_duely3cd_ligy.jpg


 

- Skupina 3A: má v popředí tabulky pět týmů s 18 body. Jed díky skóre vede Pirates ACS, následují JoudaACS, Swallows FC, Kilda23 a fredykrueger. 


- Skupina 3B: již tři kola je v čele tabulky Veruuu7v3. Nyní má tříbodový náskok před čtveřicí týmů, které čekají na zaváhání. Pronásledovatelé jsou v tomto pořadí, Patas7, Siskin, Ondras, Bohemka88.  

8kab_tabulky3_ligyab.jpg


- Skupina 3C: se po osmém kole roztrhala a v čele tabulky se osamostatnil Chelios. Druhý Nunek1 ztrácí jeden bod, o další bod méně mají týmy Rok1, Třinec Predators, Bambuča, Nemefi, Sparta Letňany.
  
- Skupina 3D: také tato skupina má v čele pět týmů se shodným počtem 18 bodů a o pořadí rozhoduje fantasy skore. Vede Pirates ACS, následují Anette Acs, Remus, FK Kůžičky a SKHC MATY.

8kcd_tabulky3_ligyab.jpg

 

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola 3. LIGY BLÁZNŮ s duely, tabulkami najdete >> ZDE

(pirates)