Jdi na obsah Jdi na menu

3. Liga bláznů po 4. kole F:L

V minulé rekapitulaci bylo zmíněno, že v soutěžích třetí ligy zbývá posledních 14 neporažených týmů z celkového počtu 120 účastníků. Že jsou zde nižší průměry, že zde v této výkonnostní třídě poráží jeden druhého. Čtvrté kolo tyto fakta potvrdilo a týmy s plným bodovým ziskem musíme nyní již hledat pod lupou. Zbývají zde poslední čtyři týmy.

Přesto se zde najdou data a fakta, která strčí vyšší výkonnostní soutěže do kapsy. Ve třetí lize se totiž v tomto kole odehrály dvě utkání, která šla v součtu přes 100 FB, což se jinde v 1. nebo druhé lize nestalo. Co přes sto bodů? Obě utkání měla více jak 110 FB.  



Skupina A: měla průměr na kolo 34 FB/tým, pouze 10 týmů mělo větší bodový zisk než je průměr. Tomu všemu se vymykal zápas Pepekgunner : VokalACS se součtem 111 FB ve kterém VokálACS dostal nakládačku v poměru 72:39. Tři body se daly do tabulky získat na 29 FB. Duely a soupeři pro 5. kolo >> ZDE. 

Skupina B: měla průměr na kolo 35 FB/tým a jen 12 týmů mělo větší bodový zisk, ostatní paběrkovali.  Odehrál se zde ale druhý zmiňovaný zápas se 111 FB. V něm 11pistolí  porazilo Game of Throw-ins  69:42. Tři body do tabulky se daly získat v této skupině i na pouho pouhých 22 FB. Duely a soupeři pro 5. kolo >> ZDE

4.k_duely3ab_ligy.jpg


Skupina C: měla průměr na kolo 34 FB/tým. Nejvyšší bodový zisk 55 FB zaznamenal Dayvyd, naopak Lemondik01 se radoval ze tří bodů do tabulky na 30 FB. Duely a soupeři pro 5. kolo >> ZDE. 

Skupina D: měla nejvyšší průměr z třetích lig, činil 36 FB/tým. Nejvyšší bodový zisk 61 FB zaznamenal FCBery81. Za remízu na shodný zisk 24 FB si po bodu připsaly do tabulky týmy Juryl a romulus64, tři body za 28 FB vydoloval VČS Tmaň. Duely a soupeři pro 5. kolo >> ZDE.  

4.k_duely3cd_ligy.jpg



- Skupina 3A: má po čtvrtém kole jediný tým s plným bodovým ziskem dvanácti bodů, je to tým Jano22. Za ním je skupina devíti týmů, které mají na svém kontě jednu prohru a devět bodů v tabulce. Díky 157 FB je na druhém místě Pirates ACS, jen o dva FB méně má na svém kontě JoudikACS.
Žebříčku koučů ve skupině vévodí Josef Vrba (Pepekgunner) s 210 FB, celkové pořadí a body naleznete >> zde

- Skupina 3B: ve skupině již není žádný tým s plným počtem bodů. Celkem devět týmů v popředí tabulky má shodný počet 9 bodů. Díky 251 FB vévodí tabulce 11pistolí, s 199 FB je druhý Patas7 a Veruuu7v3 s 193 FB je třetí.
Stejně jako tabulce, vévodí žebříčku koučů ve skupině Jarda Šimek, celkové pořadí a body naleznete >> zde

4kb_tabulky3_ligyab.jpg



- Skupina 3C: Sparta Letňany je ve skupině jediná s plným počtem 12 bodů. Následuje sedmičlenná skupina devítibodových, v jejímž čele stojí Jultým s 206 body, následován týmem Dayvyd (188 FB). 
Žebříčku koučů ve skupině vévodí Július Přenosil (Jultým), celkové pořadí a body naleznete >> zde. 

- Skupina 3D: asi jako slon na stromě působí v čele tabulky SKHC MATY s pouhými 169 FB, který je jediný s plným počtem 12 bodů. Druhý Juryl sice také ještě neprohrál, ale má pouze10 bodů díky remíze, která ještě nyní vyvolává úsměv na tváři. Následuje devítičlenná skupina týmů s 9 body, kterou vede FC Oskar 1905 s 197 FB. 
Žebříček koučů ve skupině vede Luděk Freundrich s 213 FB, který je v tabulce s týmem Keďul až na 12 místě. Pořadí koučů a body naleznete >> zde

4kb_tabulky3_ligycd.jpg

 (pirates)