Jdi na obsah Jdi na menu

3. Liga bláznů po 25. kole F:L

Z každé skupiny 3. LIGY BLÁZNŮ po skončení sezony 2023/24 budou postupovat tři týmy do 2. ligy a z každé skupiny budou sestupovat tři týmy do Divize 
tit_3.lb.jpg

TABULKY A VÝSLEDKY DUELŮ po 25. kole + první jarní report co přineslo jarní období od 19. do 25. kola v kterém se dalo se vybojovat celkem 18 bodů. Reportáž o vývoji je zaměřena pouze na postupové šance týmů, neb zápasová aktivita a změny v sestavách zachraňujících se týmů je mnohdy téměř nulová. Škoda že na sport.cz nebylo povinností udělat pro jaro základní novou sestavu, aby bylo vidět, kdo fantasy hraje a kdo na to peče. Sestup by si zasloužilo více týmů než je stanoveno. 


- SKUPINA 3A: po konci podzimní části vedl tabulku Johnie85 a za sebou měl hned pět týmů se ztrátou jednoho bodu. Nyní je vše jinak, novou hvězdou 3A ligy je LukyBat, který v jarní části ještě neprohrál. Do čela se probojoval v druhém kole jarním kole (21.k celkové) se probojoval do čela a nikdo ho z této pozice již nesesadil. Nyní má pětibodový náskok před podzimním lídrem Johnie85, který je na druhém místě. Se ztrátou jednoho bodu je na třetím až pátém místě trojice Matyteam, Pirates ACS, Kohouti.

Z původní pětice kandidátů postupu trochu ztratil dech Kilda23, který je na šestém místě. Situace ale není zoufalá, ztrácí jen 3 body a do konce soutěže je ještě daleko.

25k_tab.vys3a_ligy.jpg

SKUPINA A: měla herní průměr 49 FB/tým, rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> ZDE. 


- SKUPINA 3B: v této skupině letmým pohledem na 19. a 25. kolo to vypadá, jako by se zde nic nastalo. Opak je ale pravdou. Po podzimu byla v čele s jednobodovým rozdílem mezi sebou trojice Starikkk, Veruuu7v3 a Siskin. V průběhu jarní části každý z jmenovaných nějaký ten bodík poztrácel a v čele se to různě střídalo. Po 25. kole je však pořadí a jména stejné jako na konci podzimu. Vede Starikkk s jednobodovým náskokem před Veruuu7v3, třetí Siskin ztrácí tři body.

Bitva o postup slibuje zajímavou a nevyzpytatelnou bitvu. Za týmem Siskin jsou sešikované tři týmy s tříbodovou ztrátou.

25k_tab.vys3b_ligy.jpg

SKUPINA B: měla herní průměr 48 FB/tým, rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> ZDE


- SKUPINA 3C: po podzimu vedl tabulku s parádním náskokem pěti bodů před ostatními Bambuča. Náskok i první místo jsou fuč, přesto je na velmi nadějné třetí pozici. O jeden bodík více mají týmy Ztratacasu a Rok1.

Céčková skupina je asi nejzamotanějších ze všech třetiligových. Stejně bodů jako má na třetím postupovém místě Bambuča, mají též týmy Dayvyd, Nunek1 a Sicax.

25k_tab.vys3c_ligy.jpg

SKUPINA C: měla herní průměr 51 FB/tým, rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> ZDE


- SKUPINA 3D: před zimní pauzou vedl SKHC MATY tabulku s pětibodovým náskokem, před Anette Acs. Nyní má náskok dokonce šestibodový, před týmy Martinsimek1 a FC Oskar 1905. Těmto dvěma se na jaře velmi daří, oba vybojovali shodně po patnácti bodech, z osmnácti možných. 

Také v této skupině je v otázce kolem druhého a třetího postupového místa vše otevřené, minimálně čtyři další týmy v pořadí si na něj brousí zuby ...

25k_tab.vys3d_ligy.jpg

SKUPINA D: měla herní průměr 48 FB/tým, rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> ZDE


ARCHIV letošní sezóny 3. LIGY BLÁZNŮ
Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.