Jdi na obsah Jdi na menu

3. Liga bláznů po 2. kole F:L

Ve většině jakýchkoliv sportovních soutěží funguje Sportovně technická komise. Tu v Lize bláznů nemáme, ale je zde pracovní tým nadšenců, který se snaží, aby i nižší soutěže v Lize bláznů fungovaly co nejlépe. Občas se ale může objevit i nějaká změna ... Snad se třetí ligy stabilizují a budou bezproblémově fungovat jako vyšší soutěže Ligy bláznů.

První kolo přineslo problémy, které jsme se snažily za běhu soutěže již pro druhé kolo eliminovat. Nakonec se vše podařilo a soutěže jsou naplněné, nikdo jiný se do skupin nedostane. Druhé kolo proběhlo s aktivním přístupem všech 120 zúčastněných, což ukazují duely jednotlivých skupin. U krátkého reportu z každé skupiny naleznete nově odkaz na los příštího kola, pod dosud již odehranými výsledky.


Z jednoho nebo dvou kol nelze dělat unáhlené prognózy, což dokazují výsledky a aktuální tabulky. Ty se z první fáze „vítězů a poražených“, již dělí na tři části. Jsou zde nyní stále neporažení, prvně bodující a týmy bez výhry. Ve skupinách se na pomyslné bedně a prvních třech postupových místech změnilo více jak 85% předchozích aspirantů. Při shodě 6 bodů v čele tabulek rozhodují o pořadí a umístění zatím získané Fantasy Body (dále jen FB). 

 


2.k_duely3ab_ligy.jpg


2.k_duely3_cd_ligy.jpg



- Skupina 3.A: má po druhém kole již jen pět týmu, které nepoznaly porážku. Šestibovým nyní vévodí Kilda23 se 110 FB. Na druhém místě je tým Jedeme (101 FB) o třetí až čtvrtou příčku se dělí se shodným počtem 96 FB týmy Trebanos a Swallows FC. Skupina A má průměr 43,3 FB/tým, soupeři a duely pro 3. kolo >> zde.

- Skupina 3.B: má průměr 43,2 FB/tým. V soutěži je také pět neporažených týmů. Na první pozici se usadil se 120 FB tým Starikkk. Na druhé místo se prodral Patas7 s 95 FB, třetí místo s 84 FB obsadila Slavie Veltrusy. Soupeři a duely pro 3. kolo >> zde.

2.k_tabulky3_ligyab.jpg



- Skupina 3.C: má čtyři týmy s přesahem 100 FB a celkem osm neporažených. Průměr skupiny je 85,4 FB. Tabulce vévodí Republikakošíře (112 FB), druhý je giac0bbe_ACS1893 (106 FB), třetí Sekyrka (102 FB). Soupeři a duely pro 3. kolo >> zde.

- Skupina 3D: má také osm neporažených a čtyři týmy s přesahem 100 FB. Průměr skupiny je 81,9 FB. Do čela se 119 FB vystoupal Ceba68. Jen o tři FB méně má na svém kontě Juryl, FC Oskar 1905 má 102 FB. Soupeři a duely pro 3. kolo >> zde.

2.k_tabulky3_ligycd.jpg