Jdi na obsah Jdi na menu

3. Liga bláznů po 18. kole F:L

O aktualizaci webových příspěvků informujeme na sociálních sítích facebook a X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, klikněte na některý z předchozích modrých odkazů a dejte sledovat skupinu.
tit_3.lb_200.jpg
Z každé 3. LIGY BLÁZNŮ po skončení sezony 2023/24 budou postupovat 3 týmy do 2. ligy a z každé skupiny třetí ligy budou sestupovat. 3 týmy do DIVIZE. Nyní týmy bojují až do 21. kola o účast v Evropských pohárech Ligy bláznů EPLB (info o této soutěži naleznete na konci příspěvku).

Stejně jako v první a druhé lize, tak i v té třetí, byly nadstandardní bodové zisky, oproti jiným již odehraným kolům. Ozdobou třetí ligy se součtem 196 FB byl duel ve skupině C v zápase Jultým vs. Nunek1 (90:106). Zmiňovaná skupina C měla opět z třetiligových soutěží nejvyšší průměr.

DUELY A ROZLOSOVÁNÍ PŘÍŠTÍCH ZÁPASŮ: v odkazech níže na rozlosování do google tabulek pro jednotlivé skupiny, naleznete los zápasů. V druhém menu v této google tabulce najdete i vývoj tabulek od 1. kola, v třetím menu naleznete tzv. hráče kola, což je tabulka s pořadím nejlépe bodujících týmů v posledním kole. 

- Skupina 3A: měla výkonnostní průměr 60 FB/tým viz. duely níže. Rozlosování zápasů a duely pro příští kolo >> ZDE. 
- Skupina 3B: měla výkonnostní průměr 67 FB/tým viz. duely níže. Rozlosování zápasů a duely pro příští kolo >> ZDE
18k_duelab_3ligy.jpg
 
- Skupina 3C: měla výkonnostní průměr 70 FB/tým viz. duely níže. Rozlosování zápasů a duely pro příští kolo >> ZDE
- Skupina 3D: měla výkonnostní průměr 62 FB/tým viz. duely níže. Rozlosování zápasů a duely pro příští kolo >> ZDE
18k_duelcd_3ligy.jpg

TABULKY A VÝVOJ SOUTĚŽÍ + ŽEBŘÍČEK KOUČŮ:

- Skupina 3A: vedoucí trojice Pirates ACS, Kohouti. Matyteam nezaváhala a rozdíly mezi nimi zůstávají stejné. Nezaváhal ani nikdo z čtveřice pronásledovatelů Matyteam, LukyBat, Fredykrueger, Kilda23, kteří na třetího ztrácí jen jeden bodík.

- Skupina 3B: přinesla výbuch všech šesti týmů z popředí tabulky, nikdo nezískal ani bod. Pořadí v tabulce zůstává stejné, vede Starikkk před týmy Siskin a Veruuu7v3.  

lb3a-18-t.jpglb3b-18-t.jpg

 
 
- Skupina 3C: Bambuča i Nemefi  nezaváhali a zvládli své duely. Remizou se vzdálil vedoucímu tandemu giac0bbe_ACS1893 a bodově se na něj dotáhla Ztratacasu.
- Skupina 3D: odstup před ostatními si nadále udržuje SKHC MATY. Nezaváhal však ani jeden z dalších třech týmů v pořadí. Tato pětice lídrů odskočila ostatním na více jak 5 bodů.
 
 
18k_tabcd_3_ligy.jpg

Evropské poháry LIGY BLÁZNŮ 

Kdo z 3. ligy má šanci se probojovat až do Champions League? Kdo do Evropské ligy? Kdo do Konfereční ligy? Pravidla soutěže naleznete >> (ZDE). 


ARCHIV letošní sezóny 3. LIGY BLÁZNŮ 

Kompletní výsledkový servis všech duelů a tabulek z třetí ligy zpětně od prvého kola, naleznete >> ZDE.