Jdi na obsah Jdi na menu

3. Liga bláznů po 16. kole F:L

Z každé skupiny 3. LIGY BLÁZNŮ po skončení sezony 2023/24 budou postupovat 3 týmy do 2. ligy a z každé skupiny budou sestupovat. 3 týmy do DIVIZE.
tit_3.lb_200.jpg
Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 

Jedny z nejlepších průměrů přineslo 16. kolo. Všechny skupiny třetí ligy přesáhly průměr 50 FB/tým a spousta týmů posílila šanci probojovat se do Evropských pohárů Ligy bláznů.

V odkazech na google tabulky s rozlosováním pro jednotlivé skupiny, naleznete v menu mimo losu zápasů i tzv. hráče kola, což je tabulka s pořadím nejlépe bodujících týmů v posledním kole. 

DUELY, ROZLOSOVÁNÍ PŘÍŠTÍCH ZÁPASŮ 
Skupina A: měla výkonnostní průměr 52 FB/tým viz. duely v tabulkách níže. Duely a rozlosování pro příští kolo >> ZDE. 
Skupina B: měla výkonnostní průměr 52 FB/tým viz. duely v tabulkách níže. Duely a rozlosování pro příští kolo >> ZDE
16k_duely3ab_ligy.jpg
 
Skupina C: měla výkonnostní průměr 57 FB/tým viz. duely v tabulkách níže. Duely a rozlosování pro nadcházející kolo >> ZDE
Skupina D: měla výkonnostní průměr 54 FB/tým viz. duely v tabulkách níže. Duely a rozlosování pro nadcházející kolo >> ZDE
16kcd_tabulky3_ligy.jpg

TABULKY A VÝVOJ SOUTĚŽÍ + ŽEBŘÍČEK KOUČŮ:

- Skupina 3A: po šestnáctém kole mají již jen tři nejlepší ve skupině stejně bodů v tabulce. Díky celkovému počtu FB je pořadí následující: Matyteam, Pirates ACS, Kohouti. Kontakt s lídry po tomto kole ztratil Kilda23 a LukyBat. Průběžný žebříček s FB koučů této skupiny >> ZDE
- Skupina 3B: trojice nejlepších nezaváhala a pořadí stále zůstává stejné. Vede Starikkk, druhý Siskin a třetí Veruuu7v3 mají o bod méně. Průběžný žebříček s FB koučů této skupiny >> ZDE.  
16kab_tabulky3_ligy.jpg
 
- Skupina 3C: Dayvyd i Sparta Letňany prohráli a propadli tabulkou. Do popředí se probojoval Nemefi a Bambuča, třetí je  giac0bbe_ACS1893. Průběžný žebříček s FB koučů této skupiny >> ZDE.  
- Skupina 3D: pětibodový náskok před ostatními si udržuje nadále SKHC MATY. Nezaváhal ani druhý Anette Acs ani již třetí Martinsimek1. Ve hře o postup tvrdí muziku stále i FC Oskar 1905 a VČS Tmaň. Průběžný žebříček s FB koučů této skupiny >> ZDE
16kcd2_tabulky3_ligy.jpg

ARCHIV letošní sezóny 3. LIGY BLÁZNŮ 

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol naleznete >> ZDE.