Jdi na obsah Jdi na menu

3. Liga bláznů po 15. kole F:L

Z každé skupiny 3. LIGY BLÁZNŮ po skončení sezony 2023/24 budou postupovat 3 týmy do 2. ligy a z každé skupiny budou sestupovat. 3 týmy do DIVIZE.
tit_3.lb_200.jpg
Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 

Potvrzená platí, a to i tentokráte. Třetí liga opět ve většině zápasů 15. kola převyšovala průměr druhé ligy. Jeden duel přesáhl v součtu dokonce 100 bodů, bylo to ve skupině C.

DUELY, ROZLOSOVÁNÍ PŘÍŠTÍCH ZÁPASŮ A ŽEBŘÍČEK KOUČŮ:
Skupina A: měla nejnižší průměr z třetiligových skupin, činil na kolo 33 FB/tým viz. duely v tabulkách níže. Duely a rozlosování pro nadcházející kolo >> ZDE. V této google tabulce s rozlosováním naleznete v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny >> zde
Skupina B: měla výkonnostní průměr 36 FB/tým viz. duely v tabulkách níže. Duely a rozlosování pro nadcházející kolo >> ZDE. V této google tabulce s rozlosováním naleznete v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny >> zde.  
15k_duely3ab_ligy.jpg
 
Skupina C: měla výkonnostní průměr 39 FB/tým viz. duely v tabulkách níže. Duely a rozlosování pro nadcházející kolo >> ZDE. V této google tabulce s rozlosováním naleznete v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny >> zde.  
Skupina D: měla výkonnostní průměr 39 FB/tým viz. duely v tabulkách níže. Duely a rozlosování pro nadcházející kolo >> ZDE. V této google tabulce s rozlosováním naleznete v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny >> zde
15k_duely3cd_ligy.jpg

TABULKY A VÝVOJ SOUTĚŽÍ

- Skupina 3A: patnácté kolo bylo pohromou všech tří lídrů z popředí tabulky. Matyteam, Kohouti a Kilda23 nebodovali a skupina kandidátů na postup se rozrostla na pět. Profitoval z toho Pirates ACS, naopak LukyBat musel jednoho z tří favoritů porazit. 
- Skupina 3B: se chová jak horská dráha. Na vrcholu proto již není Siskin, ale Starikkk. Do hry o postup se vrátil na třetí místo Veruuu7v3.
15kab_tabulky3_ligy.jpg
 
- Skupina 3C: pětice favoritů se stejným počtem bodů v čele se smrskla na čtyři. Do čela se vrátil Bambuča a za ním jsou Dayvyd, Nemefi, Sparta Letňany. Skupinu opustil giac0bbe_ACS1893.
- Skupina 3D: SKHC MATY chytl nabízenou šanci lídra za pačesy. Minule se posunul do čela a nyní se navíc všem vzdaluje, druhá  Anette Acs ztrácí pět bodů. Pětičlenná skupina týmů v pořadí FK Kůžičky, Martinsimek1, Pirates ACS, FC Oskar 1905, VČS Tmaň ztrácí na vedoucího šest bodů.   
15kcd_tabulky3_ligy.jpg

ARCHIV letošní sezóny 3. LIGY BLÁZNŮ 

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol naleznete >> ZDE.  
 
(pirates)