Jdi na obsah Jdi na menu

3. Liga bláznů po 11. kole F:L

Další kolo LB potvrdilo vývoj soutěží 3. ligy, o kterém se psalo v minulém kole. Snad jen centrifuga rotuje rychleji, než jména týmů a kandidátů na postup. 
tit_3.lb_200.jpg

 

DUELY, ZAJÍMAVOSTI KOLA a ROZLOSOVÁNÍ PŘÍŠTÍCH ZÁPASŮ
 
Skupina A: měla průměr na kolo 42 FB/tým. Zápasem kola v 2A byl s součtem 136 FB duel Sparta Mokropsy : Bystry (58:78). Opět v něm figurovala Sparta Mokropsy, opět neúspěšně. Duely a rozlosování pro nadcházející 12. kolo  >> ZDE. V naší náhledové "google tabulce" zde naleznete v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny na sport.cz >> zde
 
Skupina B: měla výkonnostní průměr 43 FB/tým. Zápasem kola v 2B byl se součtem 104 FB duel batsud : starikkk (48:56). Duely a rozlosování pro 12. kolo >> ZDE. V naší náhledové "google tabulce" zde naleznete v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny na sport.cz >> zde.  
 
11k_duely3ab_ligy.jpg

Skupina C: měla výkonnostní průměr 44 FB/tým. Zápasem kola v 2C byl se součtem 116 FB byl duel Třinec Predators : Palda94 (49:67). Duely a rozlosování pro 12. kolo >> ZDE. V naší náhledové "google tabulce" zde naleznete v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny na sport.cz >> zde

Skupina D: měla výkonnostní průměr 40 FB/tým. Ani jeden duel v 2D nepřesáhl v součtu 100 FB. Nejvyšší výsledek se součtem 93 FB se zrodil v zápase ACSSydney1893 : Pirates ACS (40:53). Duely a rozlosování pro 12. kolo >> ZDE. V naší náhledové "google tabulce" zde naleznete v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny na sport.cz  >> zde
 
11k_duely3cd_ligy.jpg

 

TABULKY A VÝVOJ SOUTĚŽÍ
 
- Skupina 3A: jako na ruském kole si nyní může připadat prvních devět týmů v tabulce. Zářným příkladem budiž JoudaACS, minule první a po jedné prohře je rázem šestý. Rozdíl mezi prvním a devátým jsou pouhé tři body. Nyní je v čele Pirates ACS, druzí Kohouti, třetí Kilda23.
 
- Skupina 3B: Patas7 přejel tým Stanikxxx a zůstáva v čele tabulky. Za sebou má však stín s názvem Veruuu7v3, který má stejně bodů. Oba týmy si udrželi tříbodový odstup před týmy Siskin a SK Slavie Veltrusy. Tým Ondras prohrál a ztratil kontakt s čtyřkou nejlepších.
 
11kab_tabulky3_ligyab.jpg

 

- Skupina 3C: celkem šest vítězství v řadě za sebou, posunulo z devátého místa do čela tabulky Spartu Letňany. Vše jí usnadnil Chelios, který prohrál a s dvoubodovou ztrátou je nyní až druhý. Další bod za touto dvojicí ztrácí týmy Sicax, Bambuča, giac0bbe_ACS1893.
 
- Skupina 3D: na vlně úspěchu a šesti vítězství v řadě jedeou FK Kůžičky. O dva body méně v tabulce má Anette Acs, další bod ztrácí Remus, Pirates ACS a SKHC MATY. Minule druhý CEBA68prohrál a propadl na šesté místo. 
 
11kcd_tabulky3_ligyab.jpg

 

ARCHIV letošní sezóny 3. LIGY BLÁZNŮ 
Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol naleznete >> ZDE.  
 
(pirates)