Jdi na obsah Jdi na menu

3. Liga bláznů po 10. kole F:L

Z každé skupiny 3. ligy postupují tři týmy do 2. ligy, tři týmy sestupují do Divize. Vypadá to, jako by se ale nikomu nechtělo postupovat. Mimo skupiny C, bylo desáté kolo pohromou lídrů a favoritů ve skupinách. Zmiňovaná skupina C měla nejvyšší herní průměr ze všech třetích lig.  
tit_3.lb_200.jpg

DUELY, ZAJÍMAVOSTI KOLA a ROZLOSOVÁNÍ PŘÍŠTÍCH ZÁPASŮ

Skupina A: měla průměr na kolo 30 FB/tým. Zápasem kola byl s 99 FB duel Pedrys : Bystry 48:51. Duely a rozlosování pro nadcházející 11. kolo  >> ZDE. Naleznete zde v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny >> zde
 
Skupina B: měla výkonnostní průměr 33 FB. Zápasem kola byl s 90 FB duel Malcus : Ondras 50:40. Duely a rozlosování pro 11. kolo >> ZDE. Naleznete zde v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny >> zde.  
 
10k_duely3ab_ligy.jpg
 
Skupina C: měla výkonnostní průměr 37 FB. Zápasem kola byl se 137 FB duel Bohy team : Filousinho 35:53. Duely a rozlosování pro 11. kolo >> ZDE. Naleznete zde v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny >> zde.  
 
Skupina D: měla výkonnostní průměr 35 FB. Zápasem kola byl se 87 FB duel FK Kůžičky : Juryl 49:37. Duely a rozlosování pro 11. kolo >> ZDE. Naleznete zde v menu i žebříček koučů tohoto kola. Aktuální průběžný žebříček koučů této sezóny >> zde
 
10k_duely3cd_ligy.jpg

 

TABULKY A VÝVOJ SOUTĚŽÍ

- Skupina 3A: vedoucí Pirates ACS prohrál a rázem se propadl do skupiny pěti týmů s 21 body. Rozdíl mezi prvním a dvanáctým v pořadí jsou nyní pouhé tři body. Nově je v čele pořadí díky fantasy skóre JoudaACS. Se stejným počtem bodů následují Pirates ACS, Kohouti, fredykrueger a Kilda23.
 
- Skupina 3B: roli lídra nezvládl tým Veruuu7v3, po čtyřech kolech přišla prohra. Ta znamenala propad na druhé místo. Patas7 nezaváhal, zvítězil a poprvé se v této sezóně díky fantasy skore vyhoupl do čela tabulky. Oba mají náskok tří bodů před trojicí Siskin, Ondras, SK Slavie Veltrusy. 
 
10kab_tabulky3_ligyab.jpg
 
- Skupina 3C: těsným vítězstvím 39:38 si Chelios užívá již třetí kolo na výsluní tabulky. S jednobodovou ztrátou mu na zádech zůstali viset jen vítězná Bambuča a Sparta Letňany neb Třinec Predators a Nemefi toto kolo prohráli.
  
- Skupina 3D: ze čtyř týmů, které měli stějně bodů v čele tabulky dva prohráli, jeden remizoval. Jediné FK Kůžičky „přejeli“ Juryla a jsou rázem v čele. Této situace využil CEBA68 a z páté pozice se posunul na druhé místo. O to se dělí s remizují Anette Acs.    
 
10kcd_tabulky3_ligyab.jpg

Jednotlivě všechna dosavadní odehraná kola 3. LIGY BLÁZNŮ s duely, tabulkami z letošního ročníku naleznete >> ZDE.  

 
(pirates)