Jdi na obsah Jdi na menu

3. Liga bláznů po 1. kole F:L

Největší problémy jsou vždy s obsazením nejnižších soutěží, letos to bylo navíc obtížnější, díky ukončení soutěží na Sazka Fantasy. Přechod třetiligových účastníků na sport.cz se ale povedl, nad očekávání dobře.

Pár ztát z řad loňských účastníků zde bylo, naopak ale po několika letech se do Ligy bláznů vracejí „dobří holubi“. Jedním z nich je vítěz prvních třech ročníků Ligy bláznů Jirka Jabůrek s týmem Krčce. Do Fotbal Fantasy Ligy bláznů se vrací dnes již VIP osobnost českého bowlingu, stříbrný z letošního ME mužů ve Francii, Jaroslav Lorenc s týmem JLStorm.

 


1.k_duely3ab_ligy.jpg

1.k_duely3cd_ligy.jpg


- Skupina 3.A: zůstala v obsazení téměř totožná jako loni. Má třicet účastníků a polovina týmů si připsala 3 body do tabulky. Po prvém kole jsou v čele se shodným skóre 70 FB týmy Brnochcipní a Pirates ACS. S šestibodovým odstupem je jim v patách loňský účastník druhé ligy tým B CLUB 7.

- Skupina 3.B: je také napěchovaná třiceti účastníky. Hezky od podlahy odstartoval návrat do druhé ligy tým 11pistolí, který ve skóre zaznamenal 101 FB. Na druhém místě jsou Lichokoppitnici s 76 FB, třetí je Mates11 s 69 FB a za návratem do druhé ligy dobře též vykročil Starikkk. Raritou „béčkové“ skupiny a celé Ligy bláznů je prohra na 70 FB. Ta se zrodila v zápase 11pistolí: Pirates ACS (101:70).

1.k_tabulky3_ligyab.jpg


- Skupina 3.C se nakonec také naplnila na 30 účastníků. Tým Czeltic nestihl úvod soutěže, v druhém kole by měl již nastoupit. Vítězným týmům vévodí Pirates ACS (70 FB), na druhém místě je loňský divizní účastník lcslxCZ s 69 FB. Třetí místo náleží týmu Chelios (66 FB).

- Skupina 3D je obsazena 30 účastníky. Zde na startu sezóny zaspal tým Chvojkovice-Brod. Skupinu vede Pirates ACS (70 FB), druhý je Juryl (67 FB), třetí Nikaatch (63 FB). Raritou „déčkové“ skupiny a celé Ligy bláznů jsou výhry na 29 bodů. 

1.k_tabulky3_ligycd.jpg



V 3. Lize bláznů budou v sezóně 2023/24 fungovat čtyři skupiny po 30. týmech. Z každé skupiny tři nejlepší týmy postupují do 2. ligy. Z každé skupiny čtyři nejhůře umístěné týmy sestoupí do DIVIZE. Rozlosování a duely týmů všech skupin pro základní část F:L naleznete samostatně na následujících odkazech:

3A.liga

3B.liga

3C.liga

3D.liga.