Jdi na obsah Jdi na menu

2. Liga bláznů po 9. kole F:L

Druhá liga je nadále výjimečná oproti všem ostatním soutěžím a stále drží rekordy Ligy bláznů. Jsou již ale jen dva. Rekord v počtu dosažených fantasy bodů v součtu družstev, který čítá 162 FB, ten zůstává. Rekord neporazitelnosti byl dokonce navýšen. Tým Slezi prochází soutěží bez porážky již 9 kol. Zmizel rekord, kterým se nikdo nechubí. Poslední dva z 298 týmů (KOMETA BRNO a Honey) konečně poprvé zabodovali. 

tit_2.lb_200.jpg



SKUPINA A: měla herní průměr 53 FB/tým. Šlágrem kola byla zápas Hevy : Ahoj (75:73 ) se součtem 148 FB. Šťastné vítězství se dalo urvat na 37 FB viz zápas Marekbenda15 : MattyACS.

SKUPINA B: měla herní průměr 48 FB/tým. Nejkvalitnější a nejvyrovnanější duel s rozdílem jednoho bodíku přinesl zápas desátého Djiros89 s týmem Pepogn. Měl v součtu 135 FB a skončil 67:68. Naopak mezi nezáživné se zapsal duel s 68 FB mezi týmy Cocotoni : Donmane17, který skončil 42:26.  

duely_9k_ab.jpg



SKUPINA A: jak již bylo zmiňováno, rekordman Slezi je stále neporažený a s plným počtem 27 bodů vévodí tabulce. Ahoj, těsně podlehl ve šlágru kola a ztrácí na prvního již 6 bodů. Tomket21 nezaváhal a má v tabulce stejně bodů jako druhý v pořadí. Na opačném konci tabulky udělala KOMETA BRNO prví krok za záchranou a poprvé bodovala.

SKUPINA B: má v čele tabulky nadále tým Prochy, který si udržuje dvoubodový náskok před týmem Atmen. Druhý z pronásledovatelů Teplicky prohrál a propadl na čtvrté místo, neb jej díky lepšímu skóre předběhl ACSPep. Ze dna tabulky katapultovaly první tři body a vítězství tým Honey až na 26. místo.

tab_9k_ab.jpg



V pořadí koučů TOP 10 skupiny 2A se na mimo bodů na prvních třech místech nic nemění. V čele je Patrik Maňák (Ahoj), na druhém místě je s Marcel Dužík (FC Frýdek-Místek), třetí Tomáš Červencl (Tomket21). Kompletní pořadí a žebříček koučů >> ZDE

Naopak v pořadí koučů TOP 10 skupiny 2B jsou velké změny. Až z šestého místa přisvištěl na první kouč Aleš Procházka s týmem Prochy. Martin Štros (Maverick65) zůstává druhý, Tomáš Landrgott (ACSPep) je nadále třetí. Kompletní pořadí a žebříček koučů >> ZDE.  

top10_9k_ab.jpg


JAK KDO si vedl v tomto kole a kolik kdo získal FB v 9. kole F:L, naleznete v následujících tabulkách.

body_9k_ab.jpg



Rozlosování duelů pro nadcházející kolo naleznete v našich google tabulkách. Mimo rozlosování jsou zde v druhém menu tabulky s body po každém odehraném kole, v třetím menu tabulky s FB po každém odehraném kole. Skupinu A naleznete >> ZDE, skupinu B >> ZDE

(pirates)