Jdi na obsah Jdi na menu

2. Liga bláznů po 8. kole F:L

Druhá liga je opravdu výjimečná oproti všem ostatním soutěžím. Drží tři rekordy, které v ostatních soutěžích Ligy bláznů nenajdete. 
Ten nejčerstvější, je rekordní počet dosažených fantasy bodů v duelu. Nová hranice v součtu družstev v duelu je 162 FB. 
Druhý rekord drží tým Slezi, který i po osmém kole jako jediný z celé LB prochází soutěží bez porážky s plným počtem 24 bodů. 
Třetí rekord není tak slavný, ale je to také rarita. Týmy Honey a KOMETA BRNO jsou po osmém kole jako jediní z 298 v Lize bláznů, stále bez bodu.

tit_2.lb_200.jpg



SKUPINA A: měla herní průměr 62 FB/tým. Zápas Tomket21 : FC Frýdek-Místek (100:62 ) přinesl zmiňovaný rekord v součtu FB. Jen o 5 FB v součtu měl duel Lineker : KOMETA BRNO (90:67). Nejslabší zápas ve skupině, který nedosáhl na 100 FB, byl sehrán v duelu mskt007 : ŠK Slovan (63:27). 

SKUPINA B: nebyla o nic horší, než skupina A. Také měla herní průměr 62 FB/tým. Nejkvalitnější a nejvyrovnanější zápas byl v duelu Michals93 : atmen (71:77). Za nastolenou kvalitou zápasů pokulhával duel Okurka : Teplicky (36:51).

duely_8k_ab.jpg


 

SKUPINA A: má dva lídry tabulky, kteří utíkají ostatním (stále neporažený Slezi, a v pohodě hrající Ahoj). Osamostatňují se i další dva v pořadí (Tomket21, Pirates ACS). Ani jeden ze zmiňovaných v osmém kole nezaváhal, Pirates ACS to měl ale ke třem bodům jen tak-tak. Na opačném konci tabulky se začínají reálně rýsovat týmy, které asi budou mít letos starosti se záchranou. Poslední KOMETA BRNO má celkem smůlu na soupeře, ani 67 FB jí kýžený bodový zisk do tabulky nepřineslo.

SKUPINA B: má v čele tabulky nadále tým Prochy, který si udržuje dvoubodový náskok před druhým a třetím v pořadí. Na druhém a třetím místě zůstávají  Atmen a Teplicky, kteří s notnou dávkou štěstí zdolaly své soupeře. Také skupina B začíná formovat kandidáty sestupu na opačném konci tabulky. Podobně jako KOMETA BRNO ve skupině A, se plácá u dna tabulky bez bodu tým Honey.

 

tab_8k_ab.jpg


 

V pořadí koučů TOP 10 skupiny 2A zůstává v čele Patrik Maňák (Ahoj), na druhém místě je s Marcel Dužík (FC Frýdek-Místek). Díky vybojovaným 100 FB vystoupal na třetí místo Tomáš Červencl (Tomket21). Kompletní pořadí a žebříček koučů >> zde. https://www.sport.cz/p/fantasy/1-fotbalova-liga/souteze/551 

V pořadí koučů TOP 10 skupiny 2B došlo ke změně. Nyní vede Martin Švehla (Michals93) na druhé místo vystoupal Martin Štros (Maverick65), třetí v pořadí je Tomáš Landrgott (ACSPep). Kompletní pořadí a žebříček koučů >> zde. https://www.sport.cz/p/fantasy/1-fotbalova-liga/souteze/557 

top10_8k_ab.jpg


 

JAK KDO si vedl a kolik získal FB v 8. kole F:L, naleznete v tabulkách níže.

body_8k_ab.jpg



ROZLOSOVÁNÍ duelů pro nadcházející kolo naleznete pod výsledky již odehraných duelů. Naleznete zde na „listu“ v druhém menu i tabulku ligy, tabulku koučů a postupný vývoj po každém kole. 
Skupinu A naleznete >> ZDE, skupinu B >> ZDE

(pirates)