Jdi na obsah Jdi na menu

2. Liga bláznů po 29. kole F:L

Z každé skupiny 2. LIGY BLÁZNŮ po skončení sezony 2023/24 budou postupovat tři týmy do 1. ligy a z každé skupiny budou sestupovat čtyři týmy do 3. ligy. 
tit_2.lb.jpg

Níže naleznete reporty, co se událo v jarní části od 25. do 29. kola +  duely a tabulky 29. kola.


TABULKY A VÝVOJ SOUTĚŽÍ:
Od minulého reportu z druholigových soutěží uplynulo pět kol. Dalo se vybojovat celkem 15 bodů a to se podařilo pouze týmu Tomket21 v skupině 2A. 

Za pět kol jsou minimální změny v popředí tabulek, do konce ligy zbývá 6. kol a je víceméně jasné, kdo již na postup nemá šanci. V opačném případě jsou již některé týmy mezi 100% sestupujícími a je též již víceméně jasné, které týmy jsou zachráněné. Přesto můžeme očekávat drobné změny, nebo od 31. kola bude mezi sebou hrát duely čest nejblíže umístěných týmů.

 

SKUPINA A: na čele tabulky zůstal Slezi, náskok před druhým v pořadí se ale smrsknul na pouhé dva body. Slezi nebyl stoprocentní a z 15 možných bodů vybojoval „jen“ 12.

- Naopak 100% je stíhací Tomket21, připsal si 15 bodů z 15 možných a vypadá to, že on jediný může připravit tým Slezi o vítězství ve skupině. Vedoucí dvojice má již dost velký náskok před ostatními v pořadí.

- Trochu z tempa vypadl Ahoj a vybojoval jen devět bodů, místo dobré „pole position“ o vítězství ve skupině následoval zákonitý propad na čtvrté místo. Na třetí pozici, která znamená postup, se prokousal Bossicek. 

- Do konce soutěže zbývá pár kol a dejme tomu, že teoretickou šanci postupu má ještě Marrvi … 

- Je předčasné vynášet nějaké soudy, ale je jasné, že 4 sestupové karty má v rukou někdo z posledních osmi týmů, ostatních by se to týkat nemělo. 

29k_tab.vys2a_ligy.jpg

SKUPINA A: měla herní průměr 48 FB/tým, rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> ZDE


SKUPINA B: od minulého reportu se počet aspirantů na postup zúžil již jen na čtyři kandidáty. Nejlépe nakročeno má Prochy, který vybojoval 12 bodů a udržel tříbodový náskok před druhým v pořadí.

- Na druhém místě se osamostatnil Maverick65, neb Ykk44 dvakrát zaváhal, připisoval jen 9 bodů a následoval pád v tabulce.

- O další tři body méně mají hned dva týmy a tak o poslední postupové místo bude velký boj. Na třetím místě je nyní jen díky skóre Atmen, před čtvrtým Ykk44. Šance mají mezi sebou 50:50, šance dalších nejbližších jsou již jen velmi teoretické. 

- Na čtyři sestupová místa je pět vážných kandidátů. Jistotu setrvání v soutěži mají týmy umístěné do 19. místa. 

 

 

29k_tab.vys2b_ligy.jpg

SKUPINA B: měla herní průměr 41 FB/tým, rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> ZDE


BODOVÁ STATISTIKA KOLA:

JAK KDO z týmů si vedl v tomto kole, kdo kolik získal FB, naleznete v následujících tabulkách.
tymy_29k_ab.jpg

ŽEBŘÍČKY KOUČŮ - TOP 10 skupin A+B:

top10koucu_29k_ab.jpg


ARCHIV letošní sezóny 2. LIGY BLÁZNŮ
Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE