Jdi na obsah Jdi na menu

2. Liga bláznů po 2. kole F:L.

Nejvíce práce a starostí přinesl přechod ze Sazka Fantasy na Fantasy Fotbal sport.cz v soutěžích druhé ligy. Při startu nové sezóny chybělo více jak šest tradičních účastníků. Někdo z týmů se odhlásil před startem sezóny, někdo v průběhu prvém kole, někdo vůbec nereagoval, neb zaběhlé chatové diskuze na Sazka Fantasy již nefungují. Naštěstí se podařilo druhou ligu doplnit a stabilizovat na sudý počet. Obě skupiny mají nyní 2x28 aktivních účastníků. Pokud by ještě někdo vypadl, již žádné změny nechystáme. Týmy pak budou hrát místo soupeři, proti průměru kola.

UFF, nakonec díky velké pomoci OCHD je to hotovo … od třetího kola by již mělo všechno běžet bez problémů.


SKUPINA A: druhé kolo přineslo jednu remízu na 37 FB a tak se tabulka dělí již na čtyři části. Devět týmů je bez porážky a má 6 bodů, devět týmů má s jednou prohrou tři body, dva jsou jednobodové a osm týmů na první body stále čeká.

Rozdíly v duelech byly veliké, herní průměr 2. ligy A měl pouhých 38 FB. Ale kdo na toto číslo nedosáhl tak neměl šanci bodovat, vyjma remízových týmů Rovinky, 88dannyacs. Ozdobou kola byl zápas Koblihator:Tomket21 s 98 FB (51:47). Největší bodový nářez schytal ŠK Slovan v duelu s Ahoj (29:63).

Skupina B: má v druhém kole o bodík vyšší průměr než skupina A. Tabulka se ze dvou částí (vítězové-poražení) přetransformovala na tři různě bodující skupiny. Šest týmů je bez porážky a má 6 bodů, šestnáct týmů má na svém kontě jedno vítězství a tři body, šest týmů o svém prvním vítězství zatím jen sní.

Již výše je zmiňováno, že herní průměr 2. ligy B měl 39 FB. Dalo se ale vyhrát i na 31 FB (Pirates ACS), naopak 53 FB na vítězství nestačilo (Honey). Ozdobou kola byl zápas Djiros89:Honey s 110 FB (57:53). Největší rozdíl mezi soupeři nastal v duelu Prochy:Bejk84 (31:59).

2.k_duely2_ligy.jpg


 

Ve skupině A jde cílevědomě za návratem do 1. ligy hned od prvních kol Koblihator. Má na svém kontě dvě vítězství, vyrovnané výkony a skóre 115 FB. Na záda mu dýchá s 107 FB mistr Ligy bláznů z roku 2017/2018 Bossicek. Jemu ale na paty šlape se 106 FB loňský vítěz 3C ligy, tým Slezi.

Ve skupině B jede na euforii postupové vlny ACSPep, zřejmě mu vyhovuje i nový herní systém a dokázal se mezi šestibodovými vydrápat do čela se 120 FB. Loni utekl postup týmu Maverick65 mezi prsty, letos si to ale zřejmě nechce nechat ujít, což ukazuje plný počet bodů a druhá pozice s nepatrnou ztrátou ve skóre (117 FB). Podobně je na tom třetí Atmen, ten má ale ve skóre „jen“ 103 FB.

2.k_tabulky2_ligy.jpg


Rozlosování duelů pro další kola naleznete pro 2A >> ZDE, pro 2B >> ZDE