Jdi na obsah Jdi na menu

2. Liga bláznů po 19. kole F:L

Z každé skupiny 2. LIGY BLÁZNŮ po skončení sezony 2023/24 budou postupovat tři týmy do 1. ligy a z každé skupiny budou sestupovat čtyři týmy do 3. ligy. 
tit_2.lb_200.jpg
 

DUELY A ZAJÍMAVOSTI ZÁPASŮ: fantasy body jsou odrazem výsledků F:L. Oproti minulému kolu šly průměry a zisky FB rapidně dolů. Pouze jeden ze zápasů měl v součtu 100 FB, více nikdo. 

SKUPINA A: měla herní průměr 35 FB/tým. 
Hned dva duely skončily remízou, jedna byla na 39 bodů, druhá na 35. Nejkvalitnější zápas se součtem 100 FB odehrál Marekbenda15 s Kubikula1983. Tři body do tabulky se daly vybojovat i na menší číslo než byl průměr skupiny. Zlaté tři body se daly se vybojovat na 33 FB viz. Vyřazenci.
SKUPINA B: měla herní průměr 36 FB/tým. 
Zápasem kola v skupině B, byl zápas Sára1893 vs. Kachna79, který měl v součtu 92 FB. ten kdo měl méně bodů, než byl průměr kola tak nebodoval. Na průměrových 36 FB tři body do tabulky vybojoval Ykk44. 

duely_19k_ab.jpg
 
Jarní část české fantasy začne až 10. února 2024. Rozlosování duelů 20. kola naleznete v našich google tabulkách. Duely pro skupinu A >> ZDE, pro skupinu B >> ZDE

TABULKY A VÝVOJ SOUTĚŽÍ:

SKUPINA A: trojice lídrů Slezi, Ahoj a Tomket21, pokračovala  v 19. kole jízdou na vítězné vlně. Bodové rozestupy mezi těmito týmy zůstávají stejné i pro jaro. Díky prohře FC Frýdek-Místek se trojice nejlepších začíná oddělovat od ostatních.
Celá čtyřka kandidátů sestupu včetně páteho Denis z bohnic si o záchranářských bodech mohla nechat jenom zdát. 
 
SKUPINA B: z čtveřice velkých kandidátů postupu ztratil krok Teplicky. Prochy, Ykk44 a Maverick65 nezaváhali a v zimní pauze mohou přemýšlet o dalším trháku. Z pásma sestupu začíná unikat Sára1893, z ostatních „namočených“ bodoval jen Donmane17. 

tab_19k_ab.jpg


BODOVÁ STATISTIKA KOLA:

JAK KDO z týmů si vedl v tomto kole, kdo kolik získal FB, naleznete v následujících tabulkách.
tymy_19k_ab.jpg

TOP 10 a ŽEBŘÍČKY KOUČŮ:

V pořadí koučů TOP 10 skupiny 2A nedošlo k žádné změně. Vede Patrik Maňák (Ahoj), na druhém místě je Marcel Dužík (FC Frýdek-Místek), na třetí pozici Karel Petráček (Bossicek). 
 
V pořadí koučů TOP 10 skupiny 2B je situace víceméně podobná. V čele je nadále Martin Štros (Maverick65), na druhém místě Tomáš Landrgott (ACSPep), na třetím je Zdeněk Malý (Pepogn). 
top10koucu_19k_ab.jpg

ARCHIV letošní sezóny 2. LIGY BLÁZNŮ 

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol naleznete >> ZDE

O aktualizaci webových příspěvků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X (twitter), kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů, dát sledovat zmiňovanou skupinu a nic aktuálního vám již neuteče. 

(pirates)