Jdi na obsah Jdi na menu

2. Liga bláznů po 18. kole F:L

O aktualizaci webových příspěvků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů, dát sledovat zmiňovanou skupinu a nic aktuálního vám již neuteče.  
tit_2.lb_200.jpg
Z každé skupiny 2. LIGY BLÁZNŮ po skončení sezony 2023/24 budou postupovat tři týmy do 1. ligy a z každé skupiny budou sestupovat čtyři týmy do 3. ligy. 

DUELY A ZAJÍMAVOSTI ZÁPASŮ: stejně jako nejvyšší soutěž, jela bomby i druhá liga. Ani jeden ze zápasů neměl v součtu méně jak 100 bodů.

SKUPINA A: měla herní průměr 71 FB/tým. 
Hned dva duely skončily s velmi nadstandardním součtem, jeden měl 174 FB, druhý 173 FB. V tom prvém se utkali AC Ondri77 vs. Pirates ACS v tom druhém Ahoj vs. JANKY73. Body se však daly vybojovat i na 67 FB viz. 88dannyacs. Tomu se podařily vybojovat tři body na nejnižší výkon již podruhé za sebou. 
SKUPINA B: měla herní průměr 63 FB/tým. 
Ozdobou kola v skupině B, byl zápas DeAngelo76 vs. Okurka, který měl v součtu 165 FB. Zaznamenána byla remíza na 62 FV v duelu Sára1893 vs. 9milan9. Šťastné tři body si připsal na 63 FB Atmen. 

duely_18k_ab.jpg
 
Rozlosování duelů příštího kola pro skupinu A naleznete >> ZDE, pro skupinu B >> ZDE

TABULKY A VÝVOJ SOUTĚŽÍ:

SKUPINA A: v 18. kole překvapivě prohrála vedoucí dvojice Slezi a Ahoj. Slezi prohrál s posledním v tabulce, Ahoj s JANKY73, který se pohyboval těsně nad pásmem sestupu. Této situace využil nejen Tomket21, který stáhl jejich náskok.
Záchranářské boje se nyní rozjely na plné pecky. Mimo MattyACS bodovali všichni ohrožení  
SKUPINA B: vedoucí Prochy po delší době zase narazil. Nebodoval a rázem má za sebou s jednobodovými odstupy Teplicky a ykk44. V béčkové skupině se na rozdíl od té áčkové zachraňujícím týmům nedaří. Zde jeden bod urvala Sára1893 a tři body Honey, všichni ostatní prohráli. 

 

tab_18k_ab.jpg


BODOVÁ STATISTIKA KOLA:

JAK KDO z týmů si vedl v tomto kole a kdo kolik získal FB naleznete v následujících tabulkách.
kolo_18k_ab.jpg

ARCHIV letošní sezóny 2. LIGY BLÁZNŮ 

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol naleznete >> ZDE
 
(pirates)