Jdi na obsah Jdi na menu

2. Liga bláznů po 16. kole F:L

Z každé skupiny 2. LIGY BLÁZNŮ po skončení sezony 2023/24 budou postupovat tři týmy do 1. ligy a z každé skupiny budou sestupovat čtyři týmy do 3. ligy. 
tit_2.lb_200.jpg
Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu, nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 

DUELY A ZAJÍMAVOSTI ZÁPASŮ:

SKUPINA A: měla herní průměr 52 FB/tým. 
- Hned dva zápasy skončili s vysokým součtem 133 FB. V tom prvém Kometa Brno smetla Kangaros, v tom druhém FC Frýdek-Místek těsně udolal Ahoj. 
- Dalo se vítězit i na výkony, která byly nižší než průměr 2A ligy, to se povedlo týmu Vyřazenci.
SKUPINA B: měla herní průměr 53 FB/tým. 
- Nejkvalitnější duel druhé ligy se součtem 150 FB, proběhl mezi týmy ACSPep vers. Pirates ACS.
- Vítězství na výkony, které byly nižší než průměr 2B ligy, vybojovaly týmy Honey, Kachna79. 
duely_16k_ab.jpg
 
Rozlosování duelů příštího kola pro skupinu A naleznete >> ZDE, pro skupinu B >> ZDE

TABULKY A VÝVOJ SOUTĚŽÍ:

SKUPINA A: Slezi opět těsně vítězí a to mu prací suverénní postavení a sedmibodový náskok. Druhý Ahoj těsně podlehl a smolně prohrál zápas o jeden FB, prohrál i Tomket21 a nechal se předběhnout týmem Vyřazenci. Na chvostu tabulky prohráli Rovinky i ZavesACS. Důležité body udělala KOMETA BRNO a MattyACS.
SKUPINA B: v šlágru kola o popředí tabulky nezvládl Atmen tento duel a Prochy a odskočil druhému v pořadí na tři body. Težkou nakládačku dostal i minule druhý Maverick65 a propadl až na páté místo. Na druhém se nově vyhřívá Teplicky, o třetí postupové místo se shodným počtem bodů dělí ACSPep s ykk44. Na opačném konci tabulky Sára1893 prohrála existenční duel s Honey. Ostatní ohrožení Kazin11, Donmane17 a Mama 11 opět vyšli bodově naprázdno. 

tab_16k_ab.jpg


BODOVÁ STATISTIKA KOLA:

JAK KDO z týmů si vedl v tomto kole a kdo kolik získal FB naleznete v následujících tabulkách.
 
body_16k_ab.jpg

TOP 10 a ŽEBŘÍČKY KOUČŮ:

V pořadí koučů TOP 10 skupiny 2A vede nadále Patrik Maňák (Ahoj), na druhém místě je Marcel Dužík (FC Frýdek-Místek), na třetí pozici se probojoval Karel Petráček (Bossicek). Kompletní pořadí a žebříček všech 28 koučů >> zde
V pořadí koučů TOP 10 skupiny 2B nedošlo na prvních třech místech k žádné změně. V čele je Martin Štros (Maverick65), na druhém místě Tomáš Landrgott (ACSPep), na třetím Aleš Procházka (Prochy). Kompletní pořadí a žebříček všech 28 koučů  >> zde
 
top10koucu_16k_ab.jpg

ARCHIV letošní sezóny 2. LIGY BLÁZNŮ 

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol naleznete >> ZDE
 
(pirates)