Jdi na obsah Jdi na menu

2. Liga bláznů po 13. kole F:L

Z každé skupiny 2. LIGY BLÁZNŮ po skončení sezony 2023/24 budou postupovat 3 týmy do 1. ligy a z každé skupiny budou sestupovat 4 týmy do 3. ligy. 
tit_2.lb_200.jpg
Upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo x-twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, dejte sledovat a nic vám neuteče.

Letošní unikátní rekord Ligy bláznů v neporazitelnosti natáhl Slezi na 13. kol a blíží se k vyrovnání nebo překonání rekordu z loňské sezony, který držel 88dannyacs až do 14. kola. Drtivá většina zápasů v druhé lize byla velmi vyrovnaná, ani jeden duel však nepřesáhl v součtu 100 FB, na což poukazují průměry skupin . 

DUELY A ZAJÍMAVOSTI ZÁPASŮ
SKUPINA A: měla herní průměr pouhých 30 FB/tým. Evidovány jsou dvě remízy, jedna na 34 FB druhá na 31 FB. Zápas s nejvyšším součtem 75 FB sehrály týmy AC Ondri77 a DANN331 v poměru 32:43. Na podprůměr 31 FB si 3 body do tabulky za vítězství připsal tým FC Frýdek-Místek.
SKUPINA B: měla herní průměr 32 FB/tým. Nejkvalitnější duel s nejvyšším součtem 97 FB, proběhl mezi týmy Cocotoni  a 9milan9 . Darované tři body do tabulky získal Kazin11 v duelu s Honey (29:27).   
 
duely_13k_ab.jpg

TABULKY A VÝVOJ SOUTĚŽÍ

SKUPINA A: jak je zmiňováno výše, bezkonkurenčně s počtem vítězství vládne nejen skupině A, ale celé Lize báznů tým Slezi. V tabulce vede již s náskokem 7 bodů, neb porazil v šlágru 13. kola Tomket21, nahrála mu do karet též prohra týmu Ahoj.
SKUPINA B: první Prochy prohrál a má již jen dvoubodový náskok před týmem Atmen. Ten nezaváhal ani jako ACSPep a Teplicky, kteří mají o další bodík méně.
tab_13k_ab.jpg

ROZLOSOVÁNÍ A BODOVÁ STATISTIKA:

Rozlosování duelů příštího kola pro skupinu A naleznete >> zde, pro skupinu B >> zde.  JAK KDO si vedl v tomto kole a kolik kdo získal FB naleznete v následujících tabulkách.
body_13k_ab.jpg

 

TOP 10 a ŽEBŘÍČKY KOUČŮ
V pořadí koučů TOP 10 skupiny 2A vede nadále Patrik Maňák, na druhém místě je Marcel Dužík, na třetí pozici vystoupal Tomáš Červencl. Kompletní pořadí a žebříček všech 28 koučů >> zde
V pořadí koučů TOP 10 skupiny 2B je v čele Martin Štros, na druhém místě se probojoval Miroslav křižánek, Aleš Procházka se propadl na třetí pozici. Kompletní pořadí a žebříček všech 28 koučů >> zde
top10koucu_13k_ab.jpg

ARCHIV letošní sezóny 2. LIGY BLÁZNŮ 

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol naleznete >> ZDE
 
(pirates)