Jdi na obsah Jdi na menu

2. Liga bláznů po 11. kole F:L

 

Je odehrané další kolo LB a tabulky se stále více člení, rozdílové nůžky se rozvírají. Je však ještě velmi daleko tipovat, které tři týmy z každé skupiny postoupí do nejvyšší soutěže a které čtyři sestoupí do 3. ligy.

tit_2.lb_200.jpg



DUELY A ZAJÍMAVOSTI ZÁPASŮ

SKUPINA A: měla herní průměr 41 FB/tým. Zápas s nejvyšším součtem 112 FB sehrály týmy Vitouch vs. ŠK Slovan v poměru 43:69. Dělba bodů proběhla za remízu 43:43 v duelu Slezi : Vyřazenci. Hned dva týmy, které nedosáhly na průměr kola, šťastně bodovaly. Za pouhých 35 FB si 3 body do tabulky připsaly týmy Marekbenda15 a Denis z bohnic.


SKUPINA B: měla herní průměr 43 FB/tým. Hned tři duely z dvanácti překvapivě skončily remízou. Nejkvalitnější duel s nejvyšším součtem 128 FB, proběhl mezi ambiciozním týmem Djiros89 s Foriocalcio. Darované tři body do tabulky získal Kazin11 v duelu s Donmane17 (31:24).   

duely_11k_ab.jpg



TABULKY A VÝVOJ SOUTĚŽÍ

SKUPINA A: Slezi posunul rekord v neporazitelnosti o krok dále, tentokráte měl ale namále a připisuje si na své konto „jen“ remízu. Každopádně natahuje letošní rekord Ligy bláznů a je stále bez porážky. Slezi ztratil luxusní bodový polštář, přesto je v čele s čtyřbodovým náskokem před dvojicí stíhačů Ahoj + Tomket21. Za touto trojicí, která má v tabulce dostatečný náskok se zformovala smečka vlčáků (Hevy, Pirates ACS, Marrvi), která čeká na svou příležitost, přiblížit se. 

SKUPINA B: zaznamenala nečekaný vývoj. První  Prochy zvítězil těsně o 2 FB v šlágru kola a v důležitém zápase o popředí tabulky s třetím ACSPep. Prohrál i druhý v pořadí Atmen a situace o tři postupová místa, která se zdála být jasná, se totálně zamotala. První Prochy s 30 body má nyní pětibodový náskok před týmem Atmen. O třetí příčku se s 22 body dělí  ACSPep s Teplicky, za nimi je však „konvoj“ jednadvacetibodových.
tabulky

tab_11k_ab.jpg



ROZLOSOVÁNÍ A BODOVÁ STATISTIKA

Rozlosování duelů pro nadcházející 12. kolo pro skupinu A naleznete >> ZDE, pro skupinu B >> ZDE. JAK KDO si vedl v tomto kole a kolik kdo získal FB naleznete v následujících tabulkách.

body_11k_ab.jpg



TOP 10 a ŽEBŘÍČKY KOUČŮ

V pořadí koučů TOP 10 skupiny 2A vede nadále Patrik Maňák (Ahoj), ale koučové na druhém a třetím místě se prohodili. Nyní je druhý Marcel Dužík (FC Frýdek-Místek), třetí Tomáš Červencl (Tomket21). Kompletní pořadí a žebříček všech 28 koučů >> ZDE

V pořadí koučů TOP 10 zůstává v 2B v čele Aleš Procházka s týmem Prochy. Druhý je nově Miroslav Křižánek s Djiros89, třetí Martin Štros (Maverick65). Kompletní pořadí a žebříček všech 28 koučů >> ZDE

top10koucu_11k_ab.jpg


 

ARCHIV letošní sezóny 2. LIGY BLÁZNŮ 

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol naleznete >> ZDE.

 

(pirates)