Jdi na obsah Jdi na menu

2. Liga bláznů po 10. kole F:L.

Je odehrána první třetina základní části F:L a zcela jasně se rýsuje šestice adeptů na postup do nejvyšší soutěže. Jak ve skupině A, tak ve skupině B jdou po desátém kole tři lídři v každé skupině do trháku a začínají se vzdalovat ostatním. Podobná situace jako v popředí se začíná vytvářet i na opačném konci tabulek, kde budou sestupovat čtyři týmy z každé skupiny.

tit_2.lb_200.jpg



DUELY A ZAJÍMAVOSTI ZÁPASŮ

SKUPINA A: měla herní průměr 36 FB/tým. Zápas s nejvyšším součtem 95 FB se odehrál mezi týmy Bossicek a DANN331 v němž Bossicek šťastně zvítězil v poměru 48:47. Dělba bodů proběhla za remízu 34:34 v duelu 88dannyacs : FC Frýdek-Místek. Šťastné tři body zabral mskt007 v zápase nevalné úrovně s Pirates ACS (23:30). 

SKUPINA B: měla herní průměr 39 FB/tým. Nejkvalitnější duel s nejvyšším součtem 100 FB, proběhl mezi vedoucím Prochy s osmým DeAngelo76. Měl ale jasného vítěze v poměru 62:38. Laciné body získal PISTOLNIK v duelu s Donmane17 v poměru 40:28.   

duely_10k_ab.jpg



TABULKY A VÝVOJ SOUTĚŽÍ

SKUPINA A: spanilá jízda týmu Slezi do první ligy pokračuje. Natahuje letošní rekord Ligy bláznů a je stále bez porážky s plným počtem 30 bodů. Tentokráte si namazal na chleba s rozdílem 14 FB mátožnou Kometu Brno (43:29). Se ztrátou 6 bodů se ho drží týmy Ahoj a Tomket21, kteří také bodovali na plno. Naopak zaváhali Koblihator, Hevy i Pirates ACS a tak vznikla již šestibodová díra mezi třetím a čtvrtým v pořadí. 
 

SKUPINA B: má podobný vývoj jakose děje v áčku. Plně zde bodovali tři nejlepší týmy a čtvrtý v tabulce tzv. tratil všechny body. Vede tým Prochy, který si udržuje dvoubodový náskok před týmem Atmen. Třetí v pořadí ACSPep zde ztrácí na druhého tři body má ale tři body má náskok před čtvrtým.
 

tab_10k_ab.jpg



ROZLOSOVÁNÍ A BODOVÁ STATISTIKA

Šlágem druhé ligy bude v příštím kole zápas mezi vedoucím Prochy s třetím ACSPep ve skupině B bude. Rozlosování duelů pro nadcházející kolo pro skupinu A naleznete >> ZDE, pro skupinu B >> ZDE.  Jak kdo si nyní vedl v tomto kole, kolik-kdo získal FB, naleznete v následujících tabulkách.

body_10k_ab.jpg



TOP 10 a ŽEBŘÍČKY KOUČŮ

V čele TOP 10 skupiny 2A je stále Patrik Maňák (Ahoj), na druhém se posunul Tomáš Červencl (Tomket21), Marcel Dužík (FC Frýdek-Místek) je třetí. Kompletní pořadí a žebříček všech 28 koučů >> zde

V pořadí koučů TOP 10 skupiny 2B Aleš Procházka zůstal s týmem Prochy první. Tomáš Landrgott (ACSPep) se posunul na druhé místo, nově je třetí Michal Kölbl (atmen). Kompletní pořadí a žebříček všech 28 koučů >> zde

top10koucu_10k_ab.jpg

(pirates)