Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 6. kole F:L.

tit_1.lb_200.jpg
 

 

- 1. Liga bláznů nemá už tým, který by všechno vyhrál. V 6. kole došlo i na Nerry94. Naopak první výhry a tří bodů se konečně dočkal OCHD, který prodal všechny hráče a koupil nové. Tento radikální řez slavil úspěch a v duelu o černého Petra zvítězil nad týmem Wojtylla. 

- Herní průměr 1. ligy byl o něco vyšší než minulé kolo, byl 36 FB/tým. 
 
- Nejkvalitnější zápas kola přinesl duel GeorgeBest: JanValec1905 (43:59), v němž bylo zaznamenáno 102 FB. 
 
- Tři body se daly vybojovat i na pouhých 28 FB, viz zápas Spermosonik : Marty 66 (28:26).
 
lb-1-06v.jpg

 

- Na první pozici tabulky se s 16 body prodral předloňský mistr ACSPraha17 koučovaný Jirkou Kobližkou. Nyní šťastně zdolal Fajku v poměru 36:27 a při řadě absencí mu důležité výherní body přinesli brankář Letáček (7 FB) a útočník Juliš (7 FB). ACSPraha17 tak s jednou remízou zůstává posledním týmem v soutěži bez porážky.

- Ve šlágru kola si JanValec1905 vysokým vítězstvím zajistil respekt a pozornost. Kouči Lukáši Maredovi vyšel tah především s útočníkem Tankem (20 FB), potažmo musí být na svůj tým náležitě hrdý. Vybojoval s ním druhou pozici v tabulce, nandal soupeři největší FB příděl a díky tomu stal nejlepším taktikem šestého kola v LB.
 
- Kouč týmu Nerry94 Petr Nerad si v pondělním podcastu Fotbal Focus postěžoval, že má ve fantasy hlavu v pejru z Kuchty. Asi nejen z něj. V sestavě ho vypekli hráči Sparty s Plzní, když z 5 hráčů vymačkal celkem jen 2 FB. Nepomohla mu ani Slávie. Čest jeho týmu zachraňovali s 16 FB hráči Olomouce: Juliš, Chvátal, Vodháněl. Hanáci tak nečekané porážce s Vendolem (29:42) a pádu na třetí místo nezabránili.  
 
lb-1-06t.jpg
 
Rozlosování pro 7. kolo naleznete, pod výsledky již odehraných duelů >> ZDE. Naleznete zde na „listu“ v druhém menu i tabulku ligy, tabulku koučů a postupný vývoj po každém kole. 

 

ŽEBŘÍČEK koučů 1. ligy: o nejlepším kouči kola Lukáši Maredovi toho bylo dnes již napsáno dost, nelze se divit, že převzal hlavní roli v první lize po Petru Neradovi. Na druhé místo celkem v tichosti postoupil Jirka Drha a v trojici nejlepších se nově objevuje Jirka Kobližka. Kompletní pořadí a žebříček koučů 1. ligy >> zde

zk_6k.jpg


lb-1-06h.jpg


6.k_sestava_2023_24.jpg

(pirates)