Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 4. kole F:L

Čtvrté kolo bylo dost ovlivněno evropskými poháry a na trávnících F:L se řada hráčů zainteresovaných klubů neobjevila ani na minutu. Zvučná jména fotbalistů byla ale na fantasy soupiskách většiny koučů, což přineslo hodně nízký průměr kola. Ani jeden duel nepřesáhl v součtu 100 FB. 
 
- Vítězné tažení třech lídrů 1. ligy pokračuje, nezaváhal ani jeden a jsou seřazeni stále ve stejném pořadí jako po minulém kole tj. Nerry94, Sifo, HIRSCH. Na opačném konci tabulky se usmálo štěstí na tři týmy, které byly bez vítězství. Bez bodu tak zůstávají již jen OCHD a Vohajs. Tabulka je dle bodů rozdělena již na devět různě bodujících částí. 
 
- Herní průměr 1. ligy byl pouhých 38 FB/tým, dalo se vyhrát v duelu ale i na 32 FB.
 
- Nejkvalitnější zápas kola přinesl duel Sifo: RowdiesACS (54:45), v němž bylo zaznamenáno 99 FB. 
 
lb-1-04v.jpg
 

- Tabulce a trojici neporažených týmů nadále vévodí Nerry94 díky součtu 225 FB. Kouč Petr Nerad si oddechl, když jeho tým vyhrál v poměru 45:32, neb jeho hvězdy v týmu, se nedostali na hřiště a zůstaly sedět na lavičce. Naštěstí se mohl spolehnout na jiné opory a důležité body mu přinesl Frýdek (7), Kopic (7), Ogbu (6), Kolář (6), Chvátal (5). 

- Na druhém místě v tabulce zůstal Sifo. Čekal jej víceméně jednoduchý zápas, vše ale bylo jinak a duel kola s 99 FB zvládl. Kouč Robert Šenfeld také postrádal své hvězdy a důležité body mu přinesl záložní kapitán Hofmann (12), K-Durosinmi (10), Vodháněl (9), Kolář (6).
- Třetí HIRSCH s trenérem Jirkou Jelínkem měl štěstí v neštěstí a kliku na soupeře. V sestavě měl trojici TOP hráčů, kteří mu nenastoupili, kdy jeden byl kapitán a druhý náhradní kápo. Nakonec ale vyhrál s 37 FB a zachránili jej Bucha (9), Oscar (6), Reinberk (5). 
 
lb-1-04t.jpg

Rozlosování pro 5. kolo naleznete, pod výsledky již odehraných duelů >> ZDE. Naleznete zde na „listu“ v druhém menu i tabulky a vývoj po každém kole. 

V pořadí koučů vévodí skupině nově Marek Mareda (JanValec1905) s 227 FB, na druhém místě je nadále Petr Nerad (Nerry94) s 225 FB. Na třetí pozici se propracoval Marek Veselý (Aliens) 221 FB. Kompletní pořadí a žebříček koučů 1. ligy >> zde
(pirates)