Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 30. kole F:L

V nejvyšší soutěži Ligy bláznů se hraje o titul mistra, hraje se též o setrvání v soutěži. Po ukončení sezony 2023/24 bude pět týmů sestupovat do 2. ligy. 

tit_1.lb_200.jpg

FANTASY BODY KOLA: 

Nejlepší sestavu připravil Kuba Hrádek a se svým týmem si do celkového fantasy skóre připisuje 105 bodů. Shodně po 76 bodech mají Lukáš Szlauer a Lukáš Mereda.

lb-1-30-h.jpg

DUELY a STATISTIKA zápasů tohoto kola:

- Herní průměr 1. ligy byl rovných 63 FB/tým.

- Celkem čtrnáct zápasů z patnácti přesáhlo v součtu duelů 100 bodů. Nejkvalitnější "mač" přinesl souboj HCMotorCB vers. KubajsACS. FCKralupy13, součet zainteresovaných měl hodnotu 180 FB.

- Šťastné tři body do tabulky, za výkon nižší než byl průměr kola, si tentokráte připsal opět StanleySK, nyní se k němu přidal Fajka.

lb-1-30-v.jpg

- Rozlosování nadstavby je podobné jako v F:L. Mělo by se utkat v posledních pěti kolech šest nebližších v tabulce. Rozlosování duelů příštího kola naleznete v google tabulce 1. LB >> ZDE


TABULKA A VÝVOJ SOUTĚŽE: zápletka je větší než v samotné F:L …

- Třicáté kolo fantasy přineslo nečekané prohry prvních dvou týmů v tabulce s týmy, které hrají v poklidném středu tabulky. 

- I přes prohru s JanValec1905 je první v tabulce ACSPraha17 s jednobodovým náskokem před týmem FC Zorzz, který prohrál s Fcvp.

- Do hry o titul se vrací SKSBENE, který vydoloval těsnou výhru nad FCKralupy13 a zmrazil jeho iluze o umístění na bedně.

- Velký boj se odehrává i na konci tabulky. Vohajs prohrál v existenčním zápase s Marty 66 a RowdiesACS s Wojtylla. Další z ohrožených HCMotorCB, narazil na rozjetý KubajsACS. Důležité záchranářské body si připsali StanleySK a Koblizka007.  

 

lb-1-30-t.jpg


ŽEBŘÍČEK koučů 1. ligy: 

V popředí žebříčku první dva vybojovali shodně 57 bodů. Nadále vede Jirka Drha, druhý s odstupem devíti bodů zůstává Jirka Kobližka. Třetí Petr Nerad vybojoval 66 bodů a přiblížil se k druhé pozici na 11 bodů.
 
top10_30klb.jpg

ARCHIV letošní sezóny 1. LIGY BLÁZNŮ

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.