Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 3. kole F:L.

Ani v třetím kole Ligy bláznů nenastoupil tým FCMA k plánovanému utkání a tak je z nejvyšší soutěže vyřazen. Soutěž se doplňovat nebude a v příštích kolech dle rozlosování budou týmy hrát zápasy a duely místo FCMA proti průměru skupiny. 
 
- Třetí kolo v 1. Lize bláznů přineslo celkem 9 zápasů, kde bylo v součtu překonáno 100 Fantasy Bodů (dále jen FB). Výsledky jsou mnohdy velmi vyrovnané a tak není překvapením, že toto kolo přineslo opět jednu remízu. Ta byla v zápase GeorgeBest: StanleySK (50:50).
 
- Počet plně bodujících a neporažených týmu se smrsknul již jen na tři, naopak pět týmů stále čeká alespoň na první bod. Tabulka je dle bodů rozdělena na sedm různě bodujících skupinek a týmů. 
 
- Herní průměr 1. ligy v tomto kole se vyrovnal průměru z prvého kola, který byl 53 FB/tým. Dalo se vyhrát ale i na 49 FB.
 
- Ozdobou kola byl duel Aliens: HCMotorCB, v němž bylo zaznamenáno 134 FB. 

lb-1-03v.jpg


Při shodném počtu devíti bodů vévodí tabulce nadále tým Nerry94 díky součtu 180 FB. Kouč Petr Nerad si užívá ještě úspěšnější premiéru a vstup do nejvyšší soutěže, než Marek Kulič, který jako bývalý fotbalista koučuje Mladou Boleslav v F:L. V posledním zápase Nerry94 zdolal loňského lídra soutěže a mistra ze sezóny 2020/21 tým KubajsACS v poměru 61:57. V šikovně poskládané sestavě mu přinesli pěknou porci bodů obránci Köstl, Chvátal, záložník Haraslín s kapitánskou páskou a všichni tři útočníci Kuchta, Van Buren, Juliš.

Na druhé místo z třetího postoupil Sifo. Ten celkem bez problému „smáznul“ v poměru 56:39 tým Marty 66. V sestavě mu sice „haproval“ Vlček, který udělal nula FB, nehrál mu ani kapitán Sörensen. Bodově mu vše vynahradila dvojice záložníků Haraslín (Z) a Krejčí s útočníky Van Buren, Juliš.
 
Celkem snadno si poradil HIRSCH v duelu s OCHD (52:38) a poprvé se posunul do trojice nejlepších. V jeho týmu bodově v záloze zářil kapitán Krejčí a Haraslín, ostatní hrči se pohybovali jen v průměru 1 až 3 FB.  
 
lb-1-03t.jpg

Rozlosování pro 4. kolo naleznete, pod výsledky již odehraných duelů >> ZDE. Naleznete zde na „listu“ v druhém menu i tabulky a průběžný vývoj po každém kole (musíte rolovat jako u duelů). 

V pořadí koučů vévodí skupině Marek Veselý se 185 FB, na druhém místě je Petr Nerad se 180 FB. O třetí pozici nejlepších stratégů se 173 FB se dělí Michal Vrba s Jirkou Malým. Pořadí a žebříček koučů >> zde