Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 29. kole F:L

V nejvyšší soutěži Ligy bláznů se hraje o titul mistra, hraje se též o setrvání v soutěži. Po ukončení sezony 2023/24 bude pět týmů sestupovat do 2. ligy. 

tit_1.lb_200.jpg

FANTASY BODY KOLA: 

Nejlepší sestavu připravil Jirka Prokopec a se svým týmem si do celkového skóre připisuje 74 bodů. O tři body méně vybojoval Petr Nerad a třetím nejúspěšnějším koučem s 67 body byl Robert Šenfeld.

lb-1-29-h.jpg

DUELY a STATISTIKA zápasů tohoto kola:

- Herní průměr 1. ligy byl rovných 50 FB/tým.

- Celkem osm zápasů v součtu přesáhlo 100 bodů. Nejkvalitnější duel přinesl souboj ACSPraha17 : SKSBENE. Byl to zápas o popředí tabulky, součet zainteresovaných měl hodnotu 119 FB.

- Byla zaznamenána 17 remíza v této sezóně, o body se dělili týmy Wojtylla a Marty 66, které jsou na padáka.

- Šťastné tři body do tabulky, za výkon nižší než byl průměr kola, si tentokráte připsali týmy StanleySK, FCKralupy13 a JanValec1905.

lb-1-29-v.jpg

- Rozlosování duelů příštího kola naleznete v google tabulce 1. LB >> ZDE


TABULKA A VÝVOJ SOUTĚŽE: Zorzz neunesl dlouhotrvající tlak největšího rivala, zaváhal a je až druhý ...

- Na výsluní tabulky se po 19-ti kolech propracoval  ACSPraha17. Zvládl šlágr kola, zvítězil nad třetím v tabulce a zbavil se nálepky věčně druhý.  K posunu do čela tabulky mu pomohla prohra dlouhodobého lídra tabulky.

- Po devíti kolech opustil první pozici Zorzz, překvapivě nezvládl zápas se sedmnáctým v tabulce. Ztráta je však pouze jednobodová a nadstavba, kde se utká mezi sebou šest nejlepších týmů po 30. kole, slibuje velkou zápletku.

- Třetí SKSBENE má na svém kontě druhou porážku v řadě a ztrácí kontakt s vedoucí dvojicí. Musí již zabrat neb na další zaváhání čekají Sifo, FCKralupy13 a Spermosonik, kteří ho o třetí místo již mohou připravit.

- Sestupové nůžky se rozevřely na šest bodů, na konci tabulky má velké starosti se záchranou sedm týmů. 

lb-1-29-t.jpg


ŽEBŘÍČEK koučů 1. ligy: 

Popředí žebříčku první ligy se zrcadlí vývojem stejně jako ten hlavní v Lize bláznů. Vede Jirka Drha, druhý je Jiří Kobližka a až třetí místo je odlišné. Zde figuruje Petr Nerad, který se vedoucí dvojici výrazně přiblížil.
 
top10_29klb.jpg

ARCHIV letošní sezóny 1. LIGY BLÁZNŮ

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.