Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 25. kole F:L

V nejvyšší soutěži Ligy bláznů se hraje o titul mistra, hraje se též o setrvání v soutěži. Po ukončení sezony 2023/24 bude pět týmů sestupovat do 2. ligy. 

tit_1.lb.jpg

FANTASY BODY KOLA: 

Herní průměr 1. ligy byl vysoký, nyní činil 60 FB/tým. Nejvíce FB zaznamenal HCMotorCB, koučovaný Martinem Špátem. Velké body přičítá opět Nerry94 (kouč Petr Nerad), třetím nejúspěšnějším byl Radil mi Brückner (kouč Pavel Jahoda). 

lb-1-25-h.jpg

DUELY a STATISTIKA zápasů tohoto kola:

- Nejkvalitnější zápas přinesl duel FCKralupy13 : HCMotorCB, součet zainteresovaných měl hodnotu 135 FB.

- V zápase s nejmenším počtem bodů (101 FB) figuruje opět GeorgeBest. Tentokrát ale vítězí, nad OCHD.

- Byla zaznamenána již 15 remíza této sezóny. Duel SKSBENE : FMCITY skončil se součtem 116 FB při dělbě 58:58.

- Šťastné tři body do tabulky, za výkon nižší než byl průměr kola, si tentokráte připsali GeorgeBest, ACSPraha17 a zmiňovaní SKSBENE s FMCITY.

- Rozlosování duelů příštího kola naleznete v google tabulce 1. LB >> ZDE
 
lb-1-25-v.jpg

TABULKA a vývoj soutěže: Zorzz již zase jede na vítězné vlně ...

- Zorzz se otřepal z prohry v jihočeském derby a jede opět na vítězné vlně. Celkem snadno si poradil s týmem Sifo a udržel dvoubodový náskok před pronásledovateli. 

- Letka stíhačů s dvoubodovou ztrátou se snížila ze tří na jednoho, zůstal pouze Messerschmitt - ACSPraha17. ACSPraha17 se štěstím a nejtěsnějším rozdílem jednoho bodu porazil tým Vendol a když si jeho kouč otřel zpocené čelo, určitě se upřímně rozesmál. Viděl výsledky soupeřů a vybavilo se mu přísloví "Když se dva perou, třetí se směje". K osamostatnění na druhém místě mu totiž výrazně pomohla remíza SKSBENE s FMCITY, kteří se propadli na třetí a čtvrté místo.

- V pásmu sestupu z pětice ohrožených bodoval pouze StanleySK. Vyjma HCMotorCB nebodovali ani nejbližší ohrožení.

lb-1-25-t.jpg


ŽEBŘÍČEK koučů 1. ligy: 

Jiří Koblížka nadále vede žebříček koučů 1. ligy. Náskok před druhým Jirkou Drhou se mu ale ztenčil jen na 9 bodů. Na třetí pozici se posunul Petr Nerad, který se každým kolem přibližuje do špičky nejlepších.
 
top10_25klb.jpg
 

ARCHIV letošní sezóny 1. LIGY BLÁZNŮ

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.
 
(pirates)