Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 22. kole F:L

V nejvyšší soutěži Ligy bláznů se hraje o titul mistra, hraje se též o setrvání v soutěži. Po ukončení sezony 2023/24 bude pět týmů sestupovat do 2. ligy. 

tit_1.lb.jpg

FANTASY BODY KOLA: 

Ve 22. kole padl rekord letošní sezóny v průměru kola, ten činil 76 fantasy bodů/tým. Nejvíce FB zaznamenal FC Zorzz koučovaný Jirkou Drhou, Druhým nejlépe bodujícím byl OCHD (kouč Franišek Řezáč), třetím Marty 66 (kouč Martin Korda).

lb-1-22-h.jpg

DUELY a STATISTIKA zápasů tohoto kola:

- Všechny zápasy byly v součtu FB v duelech vysoko přes 100 fantasy bodů.

- Nejkvalitnější zápas kola předvedl lídr tabulky FC Zorzz v duelu s Wojtylla, součet zainteresovaných měl 183 FB. Nejméně 134 FB bylo zaznamenáno v zápase ACSPraha17 – KubajsACS

- Šťastné tři body do tabulky, za výkon nižší než byl průměr kola, vybojoval ACSPraha17.

- Rozlosování duelů příštího kola naleznete v google tabulce 1. LB >> ZDE
lb-1-22-v.jpg

TABULKA a vývoj soutěže:

Rozdíl mezi čtyřmi nejlepšími jsou tři body, z této skupinky lídrů tabulky vypadl KubajsACS. 

- V nelehkém a taktickém zápase potvrdil pověst taktika Jirka Drha s týmem FC Zorzz. Nasadil „beton“, přesto se u zisku tří bodů s Wojtylla pěkně zapotil. Zorzzz tak zůstal v čele tabulky s dvoubodovým náskokem. 

- ACSPraha17 koučovaný Jirkou Kobližkou si došel pro šťastné vítězství s KubajsACS 68:66 a udržel druhé místo v tabulce. Stejně bodů má na svém kontě i třetí FMCITY, který pohodově přejel Nerry94 rozdílem 29 FB. 

- Tříbodový kontakt s čelem tabulky drží nadále čtvrtý Spermosonik.

- Na opačném konci tabulky z pětice sestupujících bodoval pouze Marty 66. Za dvacítkou ohrožených bodoval pouze GeorgeBest. 

lb-1-22-t.jpg


ŽEBŘÍČEK koučů 1. ligy: 

Jiří Koblížka (ACSPraha17) nadále vede žebříček koučů 1. ligy s náskokem 21 bodů před Jirkou Drhou (Zorzz), který se na druhou pozici posunul ze třetí. Posun o jedno místo vpřed zaznamenal i Robert Šenfeld (Sifo), tím kdo vypadl z trojice nejlepších je Petr Nerad (Nerry94 ).
top10_22klb.jpg
 
Nejlepší z Ligy bláznů Jirka Kobližka, zůstal s 1241 bodem na 4. místě v žebříčku fantasysport.cz, kde je v ČR evidováno 22 606 hráčů fantasy.

ARCHIV letošní sezóny 1. LIGY BLÁZNŮ

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> ZDE.
 
(pirates)