Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 2. kole F:L

Druhé kolo Ligy bláznů se odehrálo bohužel opět bez týmu FCMA, který nenastoupil již podruhé ke svému zápasu. Pokud nenastoupí ani v příštím kole, hrozí mu vyřazení z nejvyšší soutěže. Samotné druhé kolo F:L přineslo několik překvapivých výsledků, které se zákonitě promítly, v počtu získaných fantasy bodů (dále jen FB). 


Druhé kolo přineslo čtrnáct vítězství a jednu remízu na 42 FB. Z třicetičlenného startovního pole má plný bodový zisk šesti bodů již jen sedm týmů, naopak osm týmů na svůj první bodík do tabulky teprve čeká. Sice bez porážky, ale i bez vítězství, je tým Wojtylla. 

Výrazně všem týmům pomohlo zařazní Juliše do sestavy s kapitánskou páskou, ten vybojoval celkem 14 FB. Ještě více bodů ale přinesl Lukáš Provod, bez kapitánské pásky vybojoval 10 FB. 
 
Herní průměr týmů 1. ligy byl oproti prvnímu kolu od 10 bodů nižší, nyní čítá 43 FB. V duelech 2. kola se dalo zvítězit na 33 FB, ale i prohrát na 55 FB.
 

2.k_duely-1.lb_2023_24.jpg


 
 
- Při shodném počtu šesti bodů je díky součtu 119 FB v čele tabulky prvoligový nováček tým Nerry94. Kouč Petr Nerad oproti prvnímu zápasu prostřídal pouze pár hráčů z lavičky a Julišovi rovnou navlékl kapitánskou pásku, což byl výborný tah. Pro třetí kolo má kouč již dva přestupy k dobru.
 
- Na druhé místo z čtrnáctého vyplaval FC Zorzz. Kouč Jirka Drha prodal Hofmana, koupil Hůlku, ale žádný efekt mu to nepřineslo, Hůlka nebodoval. Změnil rozestavení z 1,3,5,2 na 1,5,2,3 a právě Juliš přidaný do útoku mu přinesl nejvíce FB. 
 
- Ze středu tabulky na pomyslnou bednu vyrazil Sifo. Kouč Robert Šenfeld prodal Kopice a Chytila, koupil Van Burena s Haraslínem, ale rozestavení týmu 1,3,4,3 pro druhé kolo nechal stejné. Vyplatila se mu trpělivost s Julišem, kdyby ale pásku dal Sörensenovi, udělal by lépe. Škoda že nechal Hejdu sedět na lavičce, přišel o 8 FB .
lb-1-02t.jpg

Rozlosování pro další kola naleznete v formátu PDF >> zde. Tabulku a duely k náhledu ve velkém rozlišení najdete též v excelu na sdílené google stránce, pro 1. Ligu bláznů >> ZDE.