Jdi na obsah Jdi na menu

1. Liga bláznů po 19. kole F:L (aktualizováno)

V nejvyšší soutěži Ligy bláznů se hraje o titul mistra, hraje se též o setrvání v soutěži. Po ukončení sezony 2023/24 bude pět týmů sestupovat do 2. ligy. 

tit_1.lb_200.jpg

Aktualizovaný dopočet bodů na fantasysport.cz přinesl nepatrné změny v průměrech, drobné odchylky v fantasy bodech, ale i jiný výsledek jednoho zápasu, než byl původně prezentován. Sebralo to 2 body za vítězství týmu SK Evaldo Heřmaň, naopak 1 bod přidalo týmu Wojtylla, tento zápas se změnil v remízu. Ostatních zápasů se dopočet nedotkl.

. bodík dva body  . Devatenácté kolo nepřineslo koučům zdaleka takové zisky FB jako to minulé, řada zápasů jejich týmů tak byla velmi vyrovnaná. Tentokráte pouze jeden jediný zápas dosáhl součtu 100 bodů. 


DUELY a statistika zápasů tohoto kola:

- Devatenácté kolo nepřineslo koučům zdaleka takové zisky FB jako to minulé, jeden jediný zápas přesáhl součet 100 FB. 
- Zmiňovaný nejkvalitnější zápas kola se 107 FB přinesl duel týmů Rakitic vs. HCMotorCB.
- Herní průměr 1. ligy činil 41 FB/tým, nejvíce FB zaznamenal HCMotorCB.
- Šťastné tři body do tabulky vybojovalo Tehelnepole022  v zápase s FCKralupy13 na 34 FB.
 
lb-1-19-v.jpg

TABULKA a vývoj soutěže:

 Prvních pět týmů z desítky kandidátů bojujících o titul, kteří měli mezi sebou čtyřbodový rozdíl, zvítězilo. Vypadli Sifo a Hirsch, naopak se do této společnosti vetřel Spermosonik. Po zimní pauze čeká tuto soutěž velmi, velmi, zajímavé jaro.
- Vedoucí tým FMCITY jen díky fantasy skóre zůstane na první pozici, SKSBENE zůstává v tabulce druhý.
- Třetí FC Zorzz se díky prohrám týmů Rakitic, FCKralupy13 osamostatnil na bronzové pozici.
- Na chvostu tabulky bodoval pouze RowdiesACS, po opravdu delší době. Bodoval ještě GeorgeBest a výrazně tím posílil záchranářské ambice. Vybojovaným bodíkem za remízu si pomohl též Wojtylla, možná bude tím důležitým k záchraně ...

Připravuje se podrobný report s ohlédnutím za prvoligovým podzimem, bude přidán mezi svátky.

lb-1-19-t.jpg

FANTASY BODY KOLA: 

Nejvíce bodů v tomto kole vybojoval Martin Špát s týmem HCMotorCB. Druhým nejlépe bodujícím byl Jirka Kobližka s ACSpraha17, třetím Jirka Prokopec GeorgeBest.

lb-1-19-h.jpg

ŽEBŘÍČEK koučů 1. ligy: 

Jiří Koblížka před zimním spánkem navýšil náskok na první pozici před druhým v pořadí. To se povedlo díky menšímu bodovému zisku FB Roberta Šenfelda, který klesl na třetí místo. Stále výše žebříčkem stoupá Petr Nerad, který je již na „bronzové“ pozici. 
top10_19klb.jpg
 
Nejlepší z Ligy bláznů Jirka Kobližka, přezimuje se svými 1030 body na 8. místě v žebříčku fantasysport.cz, kde je v ČR nyní evidováno 21 956 hráčů fantasy.

BUDE SE HRÁT:

Jarní část české fantasy začne až 10. února 2024. Rozlosování pro duely 20. kola naleznete v google tabulce >> ZDE. Pokud se nechcete přes zimní pauzu nudit, přidejte se do anglické fantasy. Přihlášení do Ligy bláznů na premierleague.com naleznete >> ZDE.
 

ARCHIV letošní sezóny 1. LIGY BLÁZNŮ

Duely a tabulky jednotlivě ze všech kol naleznete >> ZDE.
 
(pirates)